Bafraya'ya Güneş Doğdu

Bafraya'ya Güneş Doğdu

Bafralı Bengülülerden Muhteşem Kuran Ziyafeti.Geceyi Barışfm ise dinleyenlerine canlı yayınladı.

A+A-

Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yeni Kent Meydan’ında Kuran-ı Kerim ziyafeti Gerçekleştirdi.

Program Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kaygusuz’un konuşmasıyla başladı. Kaygusuz, “Ramazan ayının bereketli geçmesini, bu aylarda küslüğün bizlerden uzak olmasını ve on bir ayın Sultan’ı Ramazan ayının bizlere bolluk ve bereket getirmesini dileriz ve bu Kuran ziyafetlerinin artık geleneksel hale gelmesini arzu ediyoruz” dedi.

Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kaygusuz’un konuşmalarından sonra Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu ve Türkiye Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında birinci olan Bafralı hafız Cihan Kodal’ın Kuran-ı Kerim Ziyafeti Yeni Kent meydanını dolduran misafirleri âdete büyülediler. Kuran-ı Kerim’in okunmasından sonra 

Çankırılı Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu İlahi ve Esma-ul Hüsna’yı okuması sırasında misafirlere duygulu anlar yaşattı. Bafralı Tahir Ağa Mescidi İmam Hatip’i Necati Boyun’un “Şehitler Ölmez” ilahisinde özellikle bayanlar gözyaşlarını tutamadı.

Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu programın finalinde sahneden inerek Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yanına giderek mikrofon uzattı. Birlikte ilahiler söylediler. Programın sonunda ise Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu’ya ve Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kaygusuz ise Hafız Cihan Kodal’a gecenin anısına birer plaket takdim ettiler.

Program Plaketlerin verilmesinden sonra son buldu.

Programa, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Doğanca Belde Başkanı İsmail Mutlu, Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra  İlçe Başkanı Avukat Hüseyin Acar, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Bafra Öğretmen Evi Müdürü Veysel Kırcalı, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra’da görev yapan din görevlileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Haber:Abdullah Özdemir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.