Bafra'ya şehit geliyor

Bafra'ya şehit geliyor

Mardin'de görev yapan polis memuru Oktay Uçarı'n şehit düştüğü haberi Bafra'yı yasa boğdu.

A+A-

Mardin’de göreve giden polis aracı devrildi. Kazada yaralanan 2 kişi, ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Bafra'lı polis memuru Oktay Uçar(30), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

Konuyla ilgili Mardin Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait bir aracın 26.08.2015 çarşamba günü göreve giderken devrilmesi sonucu iki özel harekat polisimiz yaralanmıştır. Ağır yaralanan polis memurumuz Oktay Uçar kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Aynı kazada yaralanan polis memurumuzun hayati tehlikesi bulunmamakta olup tedavisine Mardin Devlet Hastanesi’nde devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu kazada şehit olan polis memurumuza Allah’tan rahmet, kahraman şehidimizin ailesine, yakınlarına, aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı polis memurumuza da acil şifalar temenni ederiz” denildi. 

Şehidimiz bu 11 uçağı ile Çarşamba hava alanına getirilecek ve oradan Bafra'ya Hacınabi mahallesi yamak sokakta bulunan evine getirilecek.''30 Ağustos ilköğretim okulu arkasında''

Bafra55.net,Yedikemer ve Barışfm olarak şehidimizin mekanı cennet ailesinin ve Bafra'nın başı sağolsun.

oktay-ucar-bafrahaberi.jpgoktay-ucar-bafrahaberi-2.jpgoktay-ucar-bafrahaberi-3.jpg

 

bafraya-sehit-geliyor.jpgbafraya-sehit-geliyor-001.jpgbafraya-sehit-geliyor-002.jpg

01-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum