Bafra'ya milyon dolarlık köprü

Bafra'ya milyon dolarlık köprü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü'nün bittiğini ve açılış için gün saydığını söyledi.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve beraberindekiler Bafra Kızılırmak Nehri üzerinde yapımız tamamlanan köprü üzerindeki son çalışmaları yerinde inceledi.
Kalaycılı Mahallesi'ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan 260 metre uzunluğunda,7 metre genişliğindeki 10 ayaklı köprüde çalışmalar bitti ve açılış için gün sayıyor. Köprünün 7.5 milyonluk bir yatırım olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, köprü bölgedeki mahallelerinin Bafra ile ulaşımı kolaylaştıracak ve mesafesini azaltacak. Şu an köprü üzerinde ulaşım sağlanıyor. Köprü sayesinde bölgemiz ekonomik açıdan da canlanacak" diye konuştu.

Yılmaz: “Söz verdiysek yaparız”
17 ilçenin tamamında büyük yatırımların hayata geçirildiğinin altını çizen Başkan Yılmaz, "Bu yatırımların hepsi Samsun'un tüm ilçeleri ile birlikte zenginleşesi, kalkınması demektir. Bir yerde yatırım varsa kalkınma olur. Bunların hepsi iş, aş, ekmek demektir. Hemşehrilerimiz bu yatırım seferberliğinden ziyadesiyle istifade edecekler. Yapılan bu köprü ile Bafra'mızın katma değeri misli misli artacak. Allah'a şükürler olsun ki yatırım için verdiği her sözü yerine getirmiş bir belediye başkanı olarak, bunun onuruyla yaşıyorum. Biz söz verdiysek yaparız. Bafra'mız için de bu köprüyü en kısa sürede bitirip hayata geçireceğiz diye halkımıza söz vermiştik. Şimdi o sözümüzü tuttuk ve köprümüz bitti. İnşallah en kısa sürede de resmi olarak açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

bafraya-milyon-dolarlik-kopru.jpgbafraya-milyon-dolarlik-kopru-001.jpgbafraya-milyon-dolarlik-kopru-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum