BAFRA’YA GROSS MARKET AÇILDI

BAFRA’YA GROSS MARKET AÇILDI

Bafra’ya daha iyi hizmet vermek amacı ile Bafra Aldi Gross Süpermarket açıldı.

A+A-
Bugün ‘’03 Aralaık 2016 Cumaretesi’’saat 12:00’da Nuri İbrahim camii ilerisinde açıldı. Bafra Aldi Gross marketin açılışı TSO Başkanı Göksel Başar tarafından yapıldı. Yoğun kalabalığın katıldığı açılış töreninde kıs bir konuşma yapan Başar; ’Bafra adına yapılan her yatırımı takdir ile karşılıyoruz. Bafra’mızda yerel marketlerin yaşadıkları zorlukları biliyoruz. Bafra halkı kendi yereline artık sahip çıkmalı. Bizler yerelimize sahip çıktıkça yaşadığımız şehir Bafra daha güzel günleri görecektir. Bizler oda olarak yereli destekliyoruz. Bafra Aldi Gros Marketin bu hizmetinde başarılı olmasını cani gönülden temenni ediyorum’ ’dedi.
Kurdele kesiminden sonra gelen vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

FİYATLAR OLDUKÇA DİKKAT ÇEKTİ!

Bafra Aldi Gross Süpermarketin tüm ürünlerindeki “TOPTAN FİYATINA PERAKENDE” sloganı, marketteki tüm ürünler için geçerli olduğu öğrenildi.

Bu uygulamanın haftalık, aylık olmadığı günün her saatinde indirimlerin Bafra Halkına yansıtılacağı söylendi.

BAFRA ALDİ GROSS YÖNETİCİLERİNDEN BAFRA HALKINA MESAJ

Bafra Aldi Gross Kurucu ve Yöneticileri, Bizim için önce Vatandaş memnuniyetidir şeklinde konuşarak “Baframıza ve bölgemize yeni  hizmete sunduğumuz Süpermarket ile farklı bir yenilik getirdik. Bafra Aldi Gross Süpermarket olarak ilçemizde, toptan fiyatına perakende bir market açmayı hedeflemiştik. Bunu da çevremizden aldığımız duyumlarla başardığımızı görüyoruz. Halkımıza temiz, hijyenik kaliteli ve uygun fiyatlı bir hizmeti sunduğumuza inanıyoruz. Çünkü Bafra Halkının bunu hak ettiğine inanıyoruz. Halkımıza büyük ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şu bilinsin ki, Bafra Aldi Gross Süpermarket “YEREL BİR MARKET OLUP” Bafralılarındır. 30 çalışanımız Bafralı olup “VERGİ KAYDIMIZDA BAFRA VERGİ DAİRESİDİR” diye konuştular.

bafra’ya-gross-market-acildi.JPGbafra’ya-gross-market-acildi-001.JPGbafra’ya-gross-market-acildi-002.JPGbafra’ya-gross-market-acildi-003.JPGbafra’ya-gross-market-acildi-004.JPGbafra’ya-gross-market-acildi-005.JPGbafra’ya-gross-market-acildi-006.JPGbafra’ya-gross-market-acildi-007.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.