Bafra'ya büyük yatırım

Bafra'ya büyük yatırım

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, “Bu işten daha geriye dönüş yoktur. Türkiye’nin ilk Medical OSB’si Bafra'dadır” dedi.

A+A-

Sağlık Bakanlığı Türkiye Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan Yardımcısı Dr. Ali Sait Septioğlu ve heyeti, Bafra Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve Samsun Mediküm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turan Özfurat ile yatırımcı üyeler eşliğinde inceleme gezisi yaptı.

               TÜRKİYE’NİN İLK MEDİKAL OSB BAFRA’YA HAYIRLI OLSUN 
       Bafra Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirdikleri toplantıda karşılıklı fikir alış verişi gerçekleştirilirken, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve yatırımcılar Bafra’nın Medical OSB’deki öneminden bahsettiler.

-“BİR VEYA İKİ YIL İÇİNDE BU İŞİN YAPILMASI GEREKİYOR” 
       Toplantı sonrası açıklama yapan Türkiye Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan Yardımcısı Dr. Ali Sait Septioğlu, “Sağlık Bakanlığı ilaç ve tıbbi cihaz kurumu olarak mevzuatları düzenleyen bununla ilgili regülâsyonları yapan bir kurumuz. Yani aktif olarak bu sürecin ilk noktasında biz varız. Ben Samsun’da daha önceki toplantıda da söyledim, ulusal bir yapılanmaya gidin, biz sizi ulusal bir yapılanmanın temsilcisi olarak kabul edelim ve tüm çalışmalarımıza da dahil edelim. Samsun tıbbi cihaz alanında tüm Türkiye’yi kendi kabuğu altındaki büyüklüğe ve yetkinliğe sahip” dedi.

        Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ise,” Bafra Organize Sanayi Bölgesi(OSB) ikinci etabı, Medikal OSB olarak onaylanmıştır. Bundan geriye dönüş yoktur. Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Sağlık Müdürümüz ve yatırımcılarımız buradalar. Bu işin koordinasyonunda bundan sonraki aşamalarında neler olacak Sağlık Bakanlığı bu konuda yardımcı olup diğer bakanlıklarla koordinasyon kurulacak.  Bu işten daha geriye dönüş yoktur. Türkiye’nin ilk Medical OSB’si Bafra'dadır. Çet raporumuzda geldikten sonra bir basamak daha yol alacağız. Çok fazla yol aldık ama merdivenin bi kaç basamağı daha var. Bu konuda tereddüt dahi yoktur yani Türkiye’nin ilk Medical OSB’si burada kurulacaktır” diye konuştu. 

         NAMIK AZGIN 

bafra-osb2.jpgbafra-osb.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.