BAFRA'YA BİR GURUR DAHA

BAFRA'YA BİR GURUR DAHA

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşaviri İlhan Demirtaş görevden alınması sonrası suretle boşalan I. Hukuk Müşavirliğine Bafralı Ayşegül Hacıömeroglu Ekiz'in ataması yapılarak görevlendirildi.

A+A-

Evli bir erkek çocuğu olan Ayşegül Hacıömeroglu Ekiz İlk orta ve Liseyi Bafra ilçesinde okudu. Daha sonra Üniversite hayatını İstanbul Hukuk Fakültesinde tamamladı.  İstanbul Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra İlda Genel Müdürlüğünde görev yaptı. Burada yaptığı başarılı görevden sonra Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşaviri İlhan Demirtaş görevden alınmasının ardından Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşavirliğine Bafra’nın gururu olan Ayşegül Hacıömeroğlu Ekiz getirilerek resmi olarak göreve başlamış oldu.
Bafra’nın gururu olan Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşavirliğine getirilen Ayşegül Hacıömeroğlu Ekiz’i Barış Medya Grup, YediKemer ve bafra55net internet sitesi olarak başarılar diliyoruz.

whatsapp-image-2019-01-18-at-21.21.24.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.