BAFRASPOR SAHADAN GALİBİYET İLE AYRILDI

BAFRASPOR SAHADAN GALİBİYET İLE AYRILDI

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin 19 haftasında 1930 Bafraspor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı KaraSamsunspor'u 3-2 mağlup etti.

A+A-

 Karşılaşmanın ilk yarısına her iki tarafta kontrol oyunla başladı. Karşılaşmanın 10 dakikasın da ilk ciddi atağında 1930 Bafraspor Emanuel Nimo ile girdiği pozisyondan yararlanamayan taraf oldu. Dakikalar 17 gösterirken ani kontra gelişen KaraSamsunspor atağında kazanılan penaltı atışını iyi değerlediren Yakup Dodo takımını 1930 Bafraspor karşısında 1_0 öne geçiren golü kaydetti.

 İlk yarının son dakikaları gergin geçen karşılaşmada soyunma odasına 1_0 üstün giren KaraSamsunspor  oldu.

 İkinci yarıya oldukça hızlı ve etkili başlayan ev sahibi 1930 Bafraspor sağlı sollu atakların sonucun da 60 dakika kazanılan penaltı atışında Kerim topu ağlara gönderince karşılaşmada durum 1_1 geldi. Bu golden sonra ani gelişen KaraSamsunspor atağında KaraSamsunspor 67 dakika da Gökhan'la bulduğu golle karşılaşmada 2_1 öne geçti. Dakikalar 75 gösterirken KaraSamsunspor'un defans oyuncusu olan Volkan Ayazoğlu girdiği bir hava topunda mücadeledinde burnu aldılığı darbe sonucu yerde kaldı. Burnunda kanama olan Ayazoğlu maça devam edemeyerek önlem amacılı  Hastane  kaldırıldı.

Dakikalar 90 gösterirken ikinci yarıda oyuna giren Ahmet 1930 Bafraspor'a beraberlik  getiren golü kaydetti. Bu golden sonra her iki takım futbolcular arasında gerginleşen olay sonucun da Ömür Bozkurt tarafından 1930 Bafraspor'dan Gürcan, KaraSamsunspor"'dan Gökhan'ı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Son dakikaları gergin ve heyecan fırtınasında geçen maçta son sözü 90+5 1930 Bafraspor'dan Emanuel Nimo attığı golle 1930 Bafraspor'a galibiyeti getiren golü kaydetti. Bu önemli karşılaşmada 1930 Bafraspor KaraSamsunspor'u 3_2 yenerek hanesine 3 puan yazdıran taraf oldu.

bafraspor-sahadan-galibiyet-ile-ayrildi-1.jpg bafraspor-sahadan-galibiyet-ile-ayrildi-2.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum