BAFRASPOR 1930 U 17 KIZILIRMAKSPOR'U 4-1 MAĞLUP ETTİ

BAFRASPOR 1930 U 17 KIZILIRMAKSPOR'U 4-1 MAĞLUP ETTİ

5 Ağustos Cumartesi günü, Bafra Suni Çim Saha'da oynanan hazırlık maçında; mavi- beyaz formayla maça çıkan 1930 Bafraspor U 17 Futbol takımı, kırmızı- beyaz çubuklu formayla sahaya çıkan rakibi Bafra Kızılırmakspor U 17 takımını 4-1 mağlup etti.

A+A-

İlk devrede rakibine üstünlüğünü kabul ettiren 1930 Bafraspor hücumlarda daha etkili oldu ve ilk devreyi Koray, Emirhan ve Özkan' ın golleriyle 3-0 önde bitirdi.

2. Devre'de 1930 Bafraspor takımı genelde üstün oynamasına rağmen Kızılırmakspor da oyuna yavaş yavaş ağırlığını koymaya başladı ancak daha oturmuş bir takım izlenimi veren Bafraspor Özkan'ın ikinci, takımının ise 4. golüne imza atınca skor 4-0 oldu.

Bu golden sonra her 2 takımda da kısmen de olsa yorgunluk görüldü. her 2 takımda oyun disiplininden kopmadan, çekişmeli ve göze hoş gelen bir maç sergiledi. Kızılırmakspor gösterdiği direnç ve baskılı oyununun semeresini, Mustafa Can Usta' nın attığı golle farkı 3' e indirse de maçta başka gol olmadı ve 1930 Bafraspor Kızılırmakspor' u 4-1 mağlup etti.

Her 2 takım oyuncuları zaman zaman oyunun atmosferinden kaynaklanan sakatllıklar yaşasa da oyunda cenilmenliğe gölge düşürecek bir görüntü oluşmadı. Her 2 takımın hocası da maç öncesi ve sonrasında skordan çok oyuncularının bu hazırlık maçında nasıl bir performans sergileyeceklerinin önemli olduğunu belirttiler.

Bu arada U 17 Ligi maçlarının 19-20 Ağustos tarihlerinde başlayacağı açıklandı.

Takım kadroları: 1930 Bafraspor: Emirhan, Hakan, Burak, Ramazan, Alattin, İlker, Emirhan Cançakır, Mete, Koray, Özkan, Emircan

Yedekler: Berkay, Kerim, Umut, Yiğit, Sefa, Berk.

Antrenör: Mustafa Bulat

Kızılırmakspor: Tuncay, Fatih, Kenan, İbrahim, Hamza, Veysel, Mustafa, Yunus Emre, Hamit, Orhan, Yasin

Yedekler: Sebattin, Temal, Burak, Gülhan

Antrenörler: Galip Es, Halis Es

Hakem: Efkan Kahraman

Haber ve Fotoğraflar: Oktay ZERRİN- Bafra

 

bafraspor-kizilirmakspor.JPGbafraspor-kizilirmakspor-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.