BAFRA'NIN MARKA DEĞERİ YÜKSELECEK

BAFRA'NIN MARKA DEĞERİ YÜKSELECEK

Bafra Ticaret Odasını ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, yapılacak olan yatırımlarla Bafra'nın marka değeri yükselecektir.dedi.

A+A-

Bafra TSO'nı ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça'yı Bafra Ticaret Odası Başkanı  Göksel  Başar, Bafra Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Kuloğlu ve Bafra TSO yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça ziyarette yaptığı açıklamada, Bafra Ticaret Odası'nın yaptığı çalışmalarla Bafra da ticaretin önünü açtığını belirterek Göksel Başar yönetiminin genç, dinamik, vizyoner bir ekip olduğunu ve uyum içinde çalışan bu ekibin bir çok kuruluşa örnek teşkil ettiğini söyledi.

Sözlerine devam eden Akça, "Ak Parti Samsun'a  12 yılda, 12 milyarın üzerinde yatırım yaptı. 2023 hazırlanan yeni Türkiye'de şehrimiz yapımı devam dev projelerle Ak yarınlara koşuyor. Halkımızdan 7 haziran da vekaleti aldığımız da, bu projelerin takipçisi olacağız ve yenileriyle destekleyeceğiz. Şu anda Samsun'da yapımı devam eden  projelerin toplam yatırım tutarı 5 milyar TL'nin üzerindedir. Bu projelerden Bafra'da payına düşeni almıştır. Bafra, Samsun’un iki büyük ilçesinden birisidir. 35 milyon TL'yi bulan Kızılırmak ıslah çalışmaları tamamlandığında Bafra'nın marka değeri artacak ve Kızılırmak Sedde projesiyle Bafra daha rahat bir nefes alacak. Bafra'mızın Organize Sanayi Bölgesi yapılan yatırımlarla günden güne canlanmaktadır. Şuan da Ticaret Odamızın takipçisi olduğu Medikal OSB'nin bir an evvel gerçekleşmesi Bafra için çok önemlidir. Medikal Aletler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin buraya getirilmesi  çok önemli bir karardır. Medikal aletler üreten firmalar burada üretim yapacaklar eğer bunu gerçekleştirebilirsek, Medikal OSB Bafra’da hem yatırım açısından faydalı olacak hem de istihdam sayısı artırılması söz konusu olacak. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Göksel Başar ve ekibi el birliği ile bu faaliyetlerin hızlandırılması ile ilgili çaba sarf ediyorlar. Bizde Allah izin verirse bu konuların takipçisi olacağız. Bu da şehrimizin ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır. Biz bunun gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız.'dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.