Bafra'nın il olma hayalleri başka bahara kaldı

Bafra'nın il olma hayalleri başka bahara kaldı

Belli aralıklarda seçim çalışmaları kapsamında eline anahtar verilen, plaka verilen Bafra’nın il olma hayali bir başka bahara mı kaldı?

A+A-

OHAL kapsamında çıkarılacak KHK ile il yapılacağı iddia ediliyor. Listede 40'dan fazla ilden büyük olan ve il olması gündemden düşmeyen Alanya da var. Fethiye, Anamur,Manavgat, Siverek, Cizre, Yüksekova, İnegöl, Ereğli ve dahası.. İşte yeni il olacak ilçeler, yeni illerimizin tam listesi..

Akdeniz bölgesinde büyük tartışmalara yol açan Alanya'mı Manavgat mı il olmalı tartışmaları da cevabını buluyor. Her iki ilçede il olacak.

İşte yapılması beklenen yeni düzenleme ile il statüsüne Katılacak Olan İlçelerin Listesi: 1 Çorlu (Tekirdağ) 2 Alanya (Antalya) 3 Şebinkarahisar (Giresun) 4 Beypazarı (Ankara) 5 Manavgat (Antalya) 6 Şereflikoçhisar (Ankara) 7 Bandırma (Balıkesir) 8 Anamur (Mersin) 9 Akhisar (Manisa) 10 Develi (Kayseri) 11 Elbistan (Kahramanmaraş) 12 Edremit (Balıkesir) 13 Turhal (Tokat) 14 Zile (Tokat) 15 Niksar (Tokat) 16 Polatlı (Ankara) 17 Ereğli (Zonguldak) 18 Erciş (Van) 19 Gebze (Kocaeli) 20 Erbaa (Tokat) 21 İnegöl (Bursa) 22 Ergani (Diyarbakır) 23 İskenderun (Hatay) 24 Ereğli (Konya) 25 Midyat (Mardin)

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum