Bafra`nın gurur tablosu

Bafra`nın gurur tablosu

Bafra İmamhatip Lisesi 12 / C öğrencisi Eyüp Can Şahin Taekwondo İl Birinciliği müsabakalarını birincilik ile bitirdi.

A+A-

Okulsporları 2015-2016 faaliyet programında yer alan ve Canik Atatürk Spor Salonu' nda yapılan Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. 20 siklette, 110 sporcunun katıldığı il birinciliği müsabakalarının ardından, Gruplarda; Yıldız müsabakaları 11-13 Mart 2016 tarihleri arasında, Erzurum Isparta, Kocaeli ve Yozgat' ta, Gençler müsabakaları 27-29 Nisan 2016 tarihleri arasında Aydın, Giresun, Kastamonu, Malatya' da gerçekleştirilecek. Turnuvada Samsun İl birincisi olan Bafra İmamhatip Lisesi 12 / C öğrencisi +78 kilo da Eyüp Can Şahin Bafra`nın gurur kaynağı olurken Bafralı 12 sporcu da dereceye girerek madalya kazandılar. 

 Samsun ili ve ilçelerinden, çeşitli okullardan sporcuların yarıştığı il birinciliği final müsabakalarının tamamlanmasının ardından, dereceye girenlere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar' ın da madalya verdiği ödül törenine geçildi. Törenin sonrası Okulsporları Taekwondo İl Birinciliği sona erdi.

-taekwondo-il-birinciligi-musabakalari-4.jpgtaekwondo-il-birinciligi-musabakalari-1.jpgtaekwondo-il-birinciligi-musabakalari-2.jpgtaekwondo-il-birinciligi-musabakalari-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.