BAFRALILAR İSTANBUL’DA BULUŞTU

BAFRALILAR İSTANBUL’DA BULUŞTU

BAFRALILAR İSTANBUL’DA BULUŞTU

A+A-

İstanbul Kadıköy Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile İstanbul Bafra Sağlık Eğitim Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği "Bafralılar Gecesi" İstanbul Kartal Dragos Sahil Yolu’nda bir restoranda yapıldı. 
Bafralılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Önen tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından derneğin yönetim kurulu Başkanı Hasan İçten, derneğin kuruluş amaçları hakkında bilgi verdi.
Daha sonra söz alan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Gelecek kuşaklara daha güzel bir Bafra bırakmayı hedefleyerek çalışıyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından gecede derneğin kurulduğu günden bugüne başkanlık görevlerinde bulunan Kemal Açıkgöz, Bülent Arslan ve Hasan İçten’e hizmetlerinden dolayı, ayrıca derneğe maddi manevi katkıda bulunan iş adamlarına plaket sunuldu.
Yoğun ilgi gösterilen gecede Türk sanat müziği sanatçısı Seda Üren ve Bafralı yerel sanatçı Recai Çılız, seslendirdikleri parçalar ile davetlilere Bafra nostaljisini yaşadılar.
Gecenin sonlarında Bafra'dan gelen davul-zurna ekibi geceye ayrı bir renk kattı. Bafralılar, oyun havaları ve halaylar çekerek unutulmayacak bir gece yaşadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.