Bafralı Trabzonsporlu Minik Taraftarın Minik Gözyaşları

Samsun’un Bafra İlçesinde Emir Efendi mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan 4 yaşındaki Yusuf Kayra Usta adlı minik Trabzonsporlu taraftar dün oynanan

A+A-

Trabzonspor ve Budabeşte takımları yaptığı hazırlık karşılaşmasında Trabzonspor’un yediği 2 golden sonra minik taraftar gözyaşlarını tutamadı.
Trabzonspor’un ikinci etap için Antalya’da kamp hazırlıklarını sürdürürken hazırlık karşılaşmalarını da sürdürdü. Antalya’daki 2. hazırlık maçında Trabzonspor Macaristan temsilcisi olan MT Budebeşte ile oynadığı hazırlık maçında ilk yarının 0-0 eşitlikle girildiği karşılaşmada Bafralı 4 yaşındaki Yusuf Kayra Usta, Trabzonspor'un 2 yarıda peş peşe yediği gollerden sonra göz yaşlarına hakim olamadı.
Karşılaşmayı Televizyondan takip eden Trabzonsporlu 4 yaşındaki Yusuf Kayra Usta dedesi ve babasına bakarak neden Trabzonspor 2 gol yedi? neden yeniliyoruz? diyerek gözyaşlarını tutamadı. Dedesi ve Babası olsun Trabzonspor beraberliği yakalar hem yenilsekte bir şey olmaz. Bu hazırlık maçı önemli maç değil, ciddi maç olsa Trabzonspor bu takımı yener sen yeter ki ağlama diyerek Yusuf Kayra Usta’yı teselli ettiler. Burada 4 yaşındaki Yusuf Kayra Usta’nın Trabzonspor aşkı başk, hazırlık maçı da olsa Trabzonspor’un yenilmesini istemiyor olmasından kaynaklanıyor.
Hazırlık maçı dahi olsa mağlubiyeti kabul edemeyen minik Yusuf kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.