BAFRALI SATRANÇCILARIN YAKAKENT BAŞARILARI

BAFRALI SATRANÇCILARIN YAKAKENT BAŞARILARI

Yakakent’te düzenlenen Satranç Müsabakaları’na Bafralı sporcular başarılı derecelerle damga vurdular. 11 Yaş Genel Kategorisi’nde Kerem Denizer 1. ve kardeşi Eren Denizer ise 2. olarak büyük bir başarıya imza attılar.

A+A-

 Diğer kardeşlerinden 12 Yaş Kategorisi’nde Ömer Efe Denizer de 1. olup böylece Denizer kardeşler aile boyu ve çok anlamlı başarılar elde edip Bafra’nın, okullarının ve aileleri ile satranç hocalarının gururu oldular.

Kerem ve Eren Denizer kardeşlerden Kerem 5-E, Eren ise 5-C Sınıfı’nda öğrenci olup Bafra Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri.

12 Yaş Kategorisi’nde erkeklerde Ömer Efe Denizer 1. Ahmet Taha Demirbaş 2. ve Bedirhan Kalaycı da 4. oldu. Ömer Efe Denizer Cumhuriyet Ortaokulu 6-K Sınıfı’nda öğrenci.

8 Yaş Genel Kategorisi’nde ise 2. liği Bafra 29 Ekim İlkokulu öğrencisi Yiğit Berke Tan alırken OMÜ Vakfı Koleji öğrencisi Fahri Cihan Gülbahçe de 4. oldu.

12 yaş Kızlar Kategorisi’nde Arzu Beril Sağlık madalya aldı.

Satranç hocası: Recep Köksal, Hakemler: Başhakem Ali Alparslan, yardımcı hakem Ali Temiz. Hakemler: Özdemir Bilgen, Yücel Alparslan ve Fevzi Karaahmetoğlu

Bizler de Bafralı ve tüm dereceye giren sporcuları kutlarız.

Oktay ZERRİN- Bafra

bafrali-satranccilarin-yakakent-basarilari.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.