BAFRALI ŞAİRDEN ALAÇAM GENÇLİK MERKEZİNDE İMZA GÜNÜ

BAFRALI ŞAİRDEN ALAÇAM GENÇLİK MERKEZİNDE İMZA GÜNÜ

Bafralı emekli öğretmen, şair, yazar ve gazeteci Oktay ZERRİN; 27 Kasım Salı günü, Alaçam ilçesinde bir imza günü ve söyleşi etkinliği gerçekleştirdi.

A+A-

Alaçam Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Cansu Keskin Karaaslan; şair ve yazar Oktay Zerrin  ile eşi Aysel Zerrin' i merkezdeki makamında ağırlayıp bir süre sohbet ettiler.

Zerrin' in imza günü ve söyleşi etkinliğine; Alaçamİlçe Gençlikve SporMüdürü Cansu Keskin Karaaslan, Alaçam İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, İlçe Jandarma Komutanı Samet Kuruçelik, Alaçam MHP İlçe Başkanı Erdinç Gül, Samsun Dart ve Bocce İl Temsilcisi Ramazan Çoban ile çok sayıda okul, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Merkezi' ne yakın olan okullardan Atatürk Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Kolin İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile öğretmenleri ve Halk Eğitim Merkezi Kursiyelerleri Oktay Zerrin' in şiir kitaplarını inceleyip imzalı aldılar ve şairle sohbet ettiler.

Oktay Zerrin şöyle dedi:

" Benim için afişler yaptıran ve nazik, örnek tavırlarıyla kurumuna çok yakışan değerli Alaçam İlçe Spor ve Gençlik Merkezi Müdürü sn.TC.TC Cansu Keskin Karaaslan hanfendiye şahsıma ve eşime gösterdiği güzel misafirperverliği için kendisine, Gençlik Lideri ve fotoğraflarımızı çeken hanfendiye, Ramazan Çoban beye, Ferdi beye İlker beye ve tüm arkadaşlarına,, kısaca, tüm emeği geçenlere, okullara, idarecilere, sevgili öğrencilere, Alaçam Emniyet Müdürü sn. Kenan Bıyık beye ve İlçe Jandarma Komutanı sn. Samet Kuruçelik beye, MHP Alaçam İlçe Başkanı sn. ErdinçGül' e ve katılan, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler şahsım ve eşim adına, sağolun, saygımla. "

Oktay Zerrin şiir imza günü ve söyleşi etkinliğine  " SevgiUfkundan Şarkılara, Dünya Çocukla Güzel " ve " Sevgi Güneşi Çocuklar " adlı piyasadaki 3 şiir kitabıyla katıldı.

Zerrin daha önce de Bafra Efatun Kitapevi, Samsun Canik Hasköy Ortaokulu ve Bafra GaziOrtaokulu' ndaki İmza Günü ve Söyleşi etkinliklerine katılmıştı.

Oktay Zerrin, şiir imza günü ve söyleşi etkinliklerinin ilerleyen günlerde Bafra veSamsun ilindeki okullarda devamedeceğini söyledi.

Haber Merkezi- Bafra

bafrali-sairden-alacam-genclik-merkezinde-imza-gunu-3.jpgbafrali-sairden-alacam-genclik-merkezinde-imza-gunu-2.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.