BAFRALI  RAHİM EFE YÜKSEL DART ŞAMPİYONASI'NDA TÜRKİYE 2. Sİ

BAFRALI RAHİM EFE YÜKSEL DART ŞAMPİYONASI'NDA TÜRKİYE 2. Sİ

Türkiye Bocce-Bowling-Dart Federasyonunun düzenlediği Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 3. Ayak Müsabakaları'nda, Bafra Mevlana Spor Kulübü Dart oyuncusu Rahim Efe Yüksel Türkiye 2.oldu.

A+A-

Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Dart Antrenörü Sahabettin Demir, konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

" Öncelikle bu büyük başarıyı Samsun'umuza kazandıran Rahim evladımı, antrenörü Rauf Can Demir hocamızı ve sporcularımızın bizlerin yanında her daim olan ailelerini yürekten kutlarım.

Takımımıza; bu yolda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İstanbul Çağberk Cam ve Mobilya A.Ş ’ye, eniştem sn. İbrahim Bükrek’e, Federasyon' umuzun İl Temsilcisi Ramazan Çoban hocama, Medi Bafra Müdürü sn. Şafak Aygül hanfendiye, canım kardeşim Kuaför sn. Hasan beye, Kulüp Başkanımız sn. Servet Şengül’e, Bafra Genç Yapı Sahib sn.i Şenol Genç’e,sn. Abdullah Kara kardeşime, Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü sn. Vedat Demir’e, her şeyini sporculara adayan branştaşım Beden eğitimi öğretmeni sn. Kaan Aydoğdu’ya tüm içtenliğimle teşekkürü bir borç biliyorum.

Sağolun Varolun.   varsınız. "

Biz de sporcumuzu ve tümemeği geçenleri kutlarız.

Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.