BAFRALI ÖZEL SPORCULAR SAMSUN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA

BAFRALI ÖZEL SPORCULAR SAMSUN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA

Bafralı Özel Sporcular, Spor Federasyonu' nun düzenlediği " Özel Çocuklar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası " nda, Türkye 1.si ve 2. si olan Bafralı Özel Çocuklar Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiler.

A+A-

Bafralı Özel Çocuklar, sırasıyla, Bafra Ak Parti ilçe Teşkilatı Eski Başkanı Tuncay Yurduseven, Samsun Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve Samsun Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman' ı ziyaret ettiler.
Ziyarete, Özel Sporcuların Masa Tenisi Antrenörü ve Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Sahabettin Demir de katıldı.
Neşelive harika bir ortamda geçen geçen ziyaretlerin, İl Başkanılığı ziyaretinde; Başkan Hakan Karaduman, Özel Sporcu öğrencilerle ilgili bilgiler alıp; neler yapılması gerektiği konusunda antrenör öğretmen Sahabettin Demir ile karşılıklı fikir alış- verişinde bulundu.
Antrenör Sahabettin Demir " Başkanımız bizden çocuklarla ilgili bilgi adılar. Çocuklarımıza ve bizlere göstermiş oldukları ilgi ve nezaketten dolayı; kendilerin yürekten teşekkür ederiz, Sğolsunlar, varolsunlar " diyerek duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.