BAFRALI MÜGE BİLGEN SATRANÇ KIZLAR 1.Sİ

BAFRALI MÜGE BİLGEN SATRANÇ KIZLAR 1.Sİ

Bafralı 2. Kademe satranç antrenörü,,Bafra ilçe temsilcisi ve il hakemi Özdemir Bilgen'in kızı Müge Bilgen Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'ndaki 10 Yaş Kızlar Satranç Müsabakalrı'nda 1. lik madalyası kazandı.

A+A-

Buna göre sıralama şu şekilde gerçekleşti:

  1. Müge Bilgen- Bafra
  2. Elif Ezgi Çiçek
  3. Şeyma Kıran
  4. Serra İkra Yirmibeş
  5. Ece Vural
  6. Ceren Naz Akın
  7. Simay Ergen

Ayrıca 12 Yaş genelde Bafra Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Ömer Efe Denizer 8. Bedirhan Kalay 19. Umay Karaca ise 12 yaş kızlarda 12. Oldular.

 

Bafra Merkez İlkokulu öğrencisi Müge Bilgen 10 yaş kategorisi İl Birincisi olmuştur. 12 ,11, 10 yaş genel ve kız kategorisinde ödülleri verildi. Toplam 188 sporcumuz 3 ve 4 Aralık'ta Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nun satranç bölümünde, 6 tur üzerinden yarıştılar ve Turnuva; çok çekişmeli maçların ardından, dereceye giren oyunculara madalyaların verildiği ödül töreniyle son buldu. Sporculara ödüllerini, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Satranç İl Temsilcisi Duran Karaköse verdi.

Toplam 7 kız sporcu arasında 1 . olan Müge Bilgen'in daha önceki bazı yarışmalarda da satranç  dereceleri bulunuyor. Müge Bilgen'in babası Özdemir Bilgen Fevzi Çakmak İlkokulu’nda Sınıf Öğretmeni, annesi Emine Bilgen ise Bafra Anadolu Lisesi'nde Matematik öğretmeni olarak görev yapıyor.

Bafralı sporcu öğrencimiz Müge Bilgen ile satranç hakemi ve eğitimci Özdemir Bilgen ve yine eğitimci eşini  ve diğer Bafralı sporcuları kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Oktay ZERRİN- Bafra

bafra55-net-haber.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.