BAFRALI İSTEDİ BİZ YAPTIK

BAFRALI İSTEDİ BİZ YAPTIK

Bafra'da faaliyet gösteren Devecioğlu manav sahipleri Hakan Deveci ve kardeşi Abdullah Deveci Bafra halkının ihtiyacı olan doğal manav ürünlerini halkımızın hizmetine sunduklarını söylediler.

A+A-

                                                                                         Özel  Haber:Sebahattin Gürgür

Bafra'da Cumhuriyet caddesinde hizmet veren Devecioğlu Manav sahibi Hakan Deveci ile yaptığımız sohbette ''yıllardır meyve sebze üzerine ticaret yaptıklarını vatandaşla içli dışlı olduklarını ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini anlattı. Vatandaşın genelde ucuz ve kaliteli ürünler istediğini bunun için pazarlara yöneldiklerini bildiğimiz için, pazarı fiyat açısından ayaklarına getirdik,iddia ediyoruz bu fiyatları birçok yerde göremezler'' dedi.

Hakan Deveci; ''ürünlerinin birinci sınıf olduğunu aldıkları ürünleri ilk elden günlük ve taze olarak getirdiklerini sattıkları meyve ve sebzeleri sağlıklı ve güzel ambalajlı olmasına çok dikkat ettiklerini ve tüm halkımızın bir kerede olsa alış veriş yapmasa da bir çayımızı içmek için uğramalarını istiyoruz'' dedi.

devecioglu-manav-001.JPGdevecioglu-manav-002.JPGdevecioglu-manav-003.JPGdevecioglu-manav-004.JPGdevecioglu-manav-005.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.