BAFRALI GENÇ ÇİFT PASTA YERİNE KARPUZ KESTİ

BAFRALI GENÇ ÇİFT PASTA YERİNE KARPUZ KESTİ

Düğünlerinin unutulmaz olmasını isteyen gelin ve damat pasta yerine Bafra’nın simgesi karpuz kesti.

A+A-

Bafra ilçesinde dünya evine girmeye hazırlanan genç çift bugün Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Kavun Karpuz Festivaline katılarak bir ilke imza attılar. Ümit Yüksel ve Gülcan Başer çiftinin akşam yapılacak düğün töreni öncesinde pasta yerine festivalde karpuz kesmesi gündem oldu.

Programa katılan genç çifti kutlayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bu güzel programda hayatlarını birleştirerek festivale renk katan iki gencimizi yürekten kutluyorum. Kendilerine bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Yaşadığımız şehrin değerlerine sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum.
Gen çift ise; “Bizler hayatlarımızı birleştirme kararı aldığımızda farklı bir şey yapmak istiyorduk. Düğünümüz unutulmaz olsun istiyorduk. Bafra Belediyesi tarafından yapılan Kavun Karpuz Festivali de bunun için güzel bir fırsat oldu. Hem unutulmaz bir ilke imza attık, hem de şehrimizin simgesi ile güzel bir anımız olacak. Herkese teşekkür ediyoruz" dedi.


 

bafrali-genc-cift-pasta-yerine-karpuz-kesti-1.jpgbafrali-genc-cift-pasta-yerine-karpuz-kesti-2.jpgbafrali-genc-cift-pasta-yerine-karpuz-kesti-3.jpgbafrali-genc-cift-pasta-yerine-karpuz-kesti-5.jpgbafrali-genc-cift-pasta-yerine-karpuz-kesti-6.jpgbafrali-genc-cift-pasta-yerine-karpuz-kesti-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.