Bafra'dan Samsunspor'a Destek İçin Bolu'ya Gittiler

Bafra'dan Samsunspor'a Destek İçin Bolu'ya Gittiler

Bafra' da yaşayan Samsunspor Taraftarları Samsunspr' un Bolu deplasmanına giderek takımlarını yalnız bırakmayıp destek verdiler.

A+A-

1930 Bafraspor eski As Başkanı ve işadamı Ramazan Güngör ve beraberindeki Samsunspor' a gönül veren bir grup Bafralı Samsunspor Taraftarı; Cuma akşamı yola çıkıp Bolu'ya ulaştı ve maç günü takımlarına olağanüstü  destek verip tezahüratta bulundular

Maçta, 90 + 1 oynanırken kalesinde gördüğü tek golle adeta şok olan Samsunspor ve Bafralı taraftarlar stadı üzgün terkettiler.

Mutkal 4 golün kale önünde kaçırılması taraftarlara adeta saç- baş yoldurdu. Ramazan Güngör, " Takım iyi mücadele etti. Eğer o kale önündeki mutlak gol pozisyonlarını kaçırmasaydık şimdi Bafra' ya neşelive mutlu dönecektik ancak lig uzun bir maraton ve bizler; hiç olmazsa play-off için mücadelemizi sürdüreceğiz. " dedi.

Oktay ZERRİN- Bafra

bafradan-samsunspora-destek-icin-boluya-gittiler.jpgbafradan-samsunspora-destek-icin-boluya-gittiler4.jpgbafradan-samsunspora-destek-icin-boluya-gittiler5.jpgbafradan-samsunspora-destek-icin-boluya-gittiler6.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.