Bafra'dan Askere mektuplu moral

Bafra'dan Askere mektuplu moral

Bafra Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde görev yapan asker ve polislere destek ve moral vermek amacıyla bir kampanya düzenledi.

A+A-

Kampanyada İlköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin yazdığı destek mektupları ve Bafra nokulundan oluşan koliler terör örgütleri ile mücadele eden asker ve polislere gönderildi. Bafra Türk Eğitimsen İlçe Temsilcisi Hakan Eroğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bilindiği gibi geçen yaz döneminden bu yana özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgemizde  yoğun bir çatışma ortamı var. Asker ve polislerimiz bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getrmek ve ülkemizin güvenliğini sağlamak amacıyla büyük bir mücadelenin içine girmiş durumdadır. Maalesef terörle mücadele esnasında özellikle son bir yılda çok sayıda şehidimiz oldu. Çözüm sürecinde Doğu ve Güneydoğudaki şehirlerde kökleşen, güçlenen terör unsurlarını temizlemek sanıldığı gibi kolay olmamaktadır. Her türlü tuzak ve alçak saldırıyla karşı karşıya bulunan asker ve polisimize destek olmak ve onlara bir nebze de olsa moral verebilmek adına böyle bir kampanya başlattık. Öğrencilerimizin samimi duygularından oluşan mektupları derleyerek, kahraman Mehmetçiğimize “Türk milleti yediden yetmişine sizinle beraberdir” demek istedik. Bu maksatla öğrencilerimizin yazdığı mektupları ve beraberinde çam sakızı çoban armağanı Baframızı temsilen Bafra nokulunu Mardin’e güvenlik güçlerimize yolladık. Yolladığımız koliler adresine ulaşmış ve Mehmetçiklerimiz bu davranışımızdan oldukça memnun olmuşlardır. Allah onların yardımcısı olsun. Dualarımız ve gönüllerimiz onlarladır. Türk Eğitim Sen olarak Türk askerimizin  ve polisimizin her zaman destekçisi ve duacısıyız. Bu vesileyle terörle mücadele esnasında şehit düşen bütün Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyor, halen çatışma bölgesinde mücadele eden asker, polis, korucu  ve bütün güvenlik güçlerimize görevlerinde başarı ve esenlikler temenni ediyoruz. Allah onları esirgesin.

bafradan-askere-mektuplu-moral.jpgbafradan-askere-mektuplu-moral-001.jpg  

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.