Bafra'daki Berberler Pazar Günü Kapalı

Bafra'daki Berberler Pazar Günü Kapalı

Samsun Bafra İlçesi,Bafra Berberler Odası Başkanı İmdat Akay, berberler ve çalışanlarına pazar günlerinin 14.06.2015 tarihinden geçerli olarak mecburi tatil olduğunu söyledi.

A+A-

 Konu hakkında bir açıklama yapan Akay, "Bafra'daki erkek berberlerimiz 140'ından imza alınarak 14.06.2015 tarihinden itibaren artık Bafra'daki erkek berberler pazar günü ailesi ile beraber tatil yapacak. Eğer bu kurala uymayan erkek berberler olursa cezai işlem uygulanacaktır. Odamıza kayıtlı üyelerimizden olup dükkan sahibi erkek berberliği yapan meslektaşlarımız, pazar gününün tatil olması konusunda başkanlığımıza  ısrarla istekte bulunuyorlardı. Tatil yapmak isteyen arkadaşlarımız dilekçeleriyle bize başvurduktan sonra bizler de tüm erkek berberlerimizin fikrini alarak, fire vermeden bu kararı Bafra Belediye Başkanlığı'na sunarak talebimizi ilettik.Talebimiz kabul görerek, bundan sonra haftada bir gün de olsa berber esnaflarımız, ailesiyle birlikte huzurlu bir tatil yapacak." dedi.

Tatil günlerine uymayan berber esnafına müeyyide uygulanacağının da altını çizen Oda Başkanı Akay, "Arkadaşlarımızın dükkanlarını açıp açmadıkları dahil, bizzat Bafra Belediyesi tarafından denetlenecek ve ona göre işlem yapılacak. Son olarak berber esnaf arkadaşlarımıza, gösterdikleri çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm berber esnaf arkadaşlarımıza Pazar tatili hayırlı olsun." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.