Bafra'da Tescilli Tek Yetkili Servis Biziz

Bafra'da Tescilli Tek Yetkili Servis Biziz

Aksular Oto Gaz işletmecisi Kaşif Aksu Araç sahiplerini bilgilendirdi.

A+A-

Bafra Aksular Otogaz Otomativ Dünyasında Çığır Aşıyor..Her Daim Kendini Yenileyen ve Kaliteli Hizmetlerle Bafra Halkının Hizmetinde olan Aksular Otogaz (Kaşif AKSU)Kalite Politikasıyla Kendini Yenilemeyi Sürdürüyor.Tenolojinin En Son Yeniliklerinin Kullanıldığı Atiker Metal A.Ş Üretim Tesislerinde Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Anlayışıyla Üretilen Ürünlerin %60 ı 5 Kıtadaki 40’ı aşkın Ülkeye İhraç Edilmektedir.

Atiker Metal A.Ş., son yıllardaki yeni ürün geliştirme, yeni teknoloji geliştirme, kapasite artırma çalışmalarının sonucunda üretim kapasitesini geometrik olarak büyütmüş, üretim teknolojisini tümüyle yenilemiştir. Bir dünya markası olmanın gereği olarak Atiker Metal A.Ş. üretim tesisleri bünyesinde yüksek kaliteli, düşük maliyetli üretim için gerekli teknolojik altyapı oluşturulmuştur. Atiker Metal A.Ş. Ar-Ge, tasarım ve üretim ekipleri “Çevre Dostu İleri Teknoloji Ürünleri” sloganıyla müşterilerine yüksek kaliteli ileri teknoloji ürünlerini makul fiyatlarla sunma çabasındadır.

KALİTE POLİTİKAMIZ; Bölgede Otomotiv Sektöründe Lider Kuruluş Olmak,Sunduğumuz Hizmetleri Her Zaman Optimum Düzeyde ve Daha İyi Gerçekleştirip Müşteri Memnuniyetini Üst Seviyede Tutmak.Tedarikçilerimizle Karşılıklı Güven Esasına Dayalı bir Çalışma Ortamında Personelimizin Katılımı ile Hizmet Sunmak Bizim Kalite Politikamızdır..

Ayrıca Aksular Otogazda,Tüm Kredi Kartlarına Peşin Fiyatına 10 Taksit Vade Farksız Yapılır.Aksular Otogaz Bafra’da Tek TSE ve ISO 9001-2008 Kalite Belgeli Tek Firmadır.

Atiker Metal A.Ş.’nin yönetimi, tüm çalışanları, bayileri ve dünya üzerine yayılmış distribütörleri, temiz bir çevre ve koşulsuz müşteri memnuniyeti için durmadan ve yılmadan çalışmaktadır.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.