BAFRA’DA SELİN YARALARI SARILIYOR

BAFRA’DA SELİN YARALARI SARILIYOR

4 gün önce Bafra İlçesinde selden büyük zarar gören Köyler ve Beldelerde afetin izleri silinmeye çalışılıyor.

A+A-

 

Bafra İlçesine bağlı köy ve beldelerde kurum ekiplerinin çalışması sonucunda cadde ve sokakların çoğu temizlendi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,İl Genel Meclis Üyeleri selin ilk gününden bugüne kadar selzedelerin problemlerini yerinde dinleyip çözüme kavuşturmaya çalışıyorlar.

Selden büyük ölçüde zarar gören Terzili, Kuşlağan, Dedeli ve Kolay Beldelerine giden ekip selin yarattığı hasarı gördüklerinde bir hayli şaşkınlık yaşadılar.

Selden en fazla zarar gören Terzili Köyü sakinleri yaşadıkları selden dolayı psikolojik olarak rahatsız olduklarını, çocuklarının en ufak bir su sesi duyması karşısında korktuklarını söylediler.

Aynı zamanda selden evlerinde oturacak kanepe, halı, ev eşyası,beyaz eşya hiçbir şeylerinin kalmadıklarını söyleyen selzedeler Yetkililerden ve vatandaşlardan yardım beklediklerini belirttiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise,’’ İlk gün olduğu gibi şimdide vatandaşlarımızın yanındayız. Buraya yaraları sarmaya geldik. Yapılacak incelemelerden sonra ise gerekli destekler verilecektir. Bafra Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla, iş makinelerimizle, aşevinden sağlanan sıcak aş ve diğer desteklerimiz mağdur vatandaşlarımızın yanındayız. Allah Devletimize zeval vermesin. Bafra Kaymakamlığında Kaymakamımız Ali Katırcı nezaretinde tüm bürokratlar, daire müdürleri bir değerlendirme toplantısı yaptık. Devletimiz, Hükümetimizde elinden gelen desteği sağlayacaktır. ‘’dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.