Bafra’da Samsunspor -Tokatspor’u Konuk Etti

Bafra’da Samsunspor -Tokatspor’u Konuk Etti

Türkiye TFF.PTT.1. Ligi ekiplerinden Samsunspor 12.haftasın da Pazar günü oynayacağı Adanaspor karşılaşmasının hazırlıkları kapsamın da ,

A+A-

Türkiye TFF.2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Tokatspor ile Bafra Yeni Şehir Stadyumun da yaptığı hazırlık karşılaşmasını 22.dakika Göksu'nun attığı golle 1- 0 kazandı.

Samsunspor ligin 12.haftasın da Pazar günü kendi sahası ve seyircisinin önün de karşılaşacağı zorlu Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Milli Maç arasın da verilen ara nedeniyle Tokatspor ile Bafra Yeni Şehir Stadyumun da yaptığı hazırlık maçıyla değerlendirdi.

Bafra Yeni Şehir Stadyumun da oynanan müsabaka öncesi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Samsunspor takım kaptanı Ahmet Burak Solaker ile Tokatspor Takım kaptanı Vedat’a günün anlam ve önemi için teşekkür ederek Çiçek taktim etti.Daha sonra Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpek, Tokatspor'un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere'ye Porselen olan Kırmızı -Beyaz renkli Ayakkabı taktim etti.

İlk yarı da Tokatspor'a karşı daha iyi oynayan Samsunspor oldu.Rakibine göre daha istekli olan Samsunspor 22.dakika geliştirmiş olduğu atakla Göksu'nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.Bu golden sonra rahat bir futbol sergileyen Samsunspor rakip kale de ikinci golü için yüklendiği dakikalar da kalesin de kontra ataklarla tehlikeler yaşadı.İlk yarı da bu hazırlık karşılaşmasın da gelişen Tokatspor atağın da Recep ve Alperen'in Samsunspor kalesin de yaşanan tehlikeli atağın da kaleci Mikkael gole izin verdi.Bu pozisyondan başka pozisyon olmayınca ilk yarıya Samsunspor soyunma odasına 1-0 skorla giden taraf oldu.

İkinci yarıya her iki takım da yedek ağırlıklı kadro ile çıktılar. İkinici yarısı oldukça vasat geçen karşılaşma sonu Samsunspor'un ilk yarı da bulduğu golle 1 -0 Samsunspor'un galibiyeti tamamlanmış oldu. Samsunspor Adanaspor karşılaşması öncesi yaptığı son hazırlık maçından sonrası hazır mesajı verdi.

Samsunspor ve Tokatspor oynana hazırlık maçına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak,Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu,Ömer Çoruh,Samsunspor Genel Sekreteri İbrahim Çevik, Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Yalçın ve çok sayı da taraftar topluluğu takip etti.

Karşılaşmanın Oynandığı Yer :Bafra Yeni Şehir Stadyumu

Hakemler:Ramazan Keleş, Özgür Ertem, Murat Şener
Dördüncü Hakem:Adem Cinek

Samsunspor :Mikkael,Hasan, Abdülkerim, Ahmet Burak Solaker©,John Cimuku,Erkan,Oğuz,Gekas,Halil, Göksu

Teknik Direktör :Engin İpek

Yedekler: Furkan,Kemal, Erkan, Çağrı,Ufuk, Ramazan, Samet, Muhammet, Gökay,Furkan

Tokatspor :Vedat©,Hakan, Murat, Hakan, Ömercan, Berkay, Emre Yaşar, Nezir, Burak, Recep, Alperen

Teknik Direktör: Ercüment Coşkundere

Yedekler: Nail, Erkan, Şükrü, İsmet, Emin, Teoman, Ercüment,Batuhan, Bekir, Muratan,Emrecan

bafra’da-samsunspor--tokatspor’u-konuk-etti1.jpgbafra’da-samsunspor--tokatspor’u-konuk-etti2.jpgbafra’da-samsunspor--tokatspor’u-konuk-etti3.jpgbafra’da-samsunspor--tokatspor’u-konuk-etti4.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.