Bafra'da pedallar Zafer için çevirildi

Bafra'da pedallar Zafer için çevirildi

Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Şubesi üyeleri, Zafer bayramı dolayısıyla Bafra’da bir araya geldi.

A+A-

Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Şubesi tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, bisiklet turu düzenlendi.

     BAFRALI GENÇ BİSİKLETÇİLER ŞEHİTLER İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

       Tur boyunca bisikletli grup Türk bayrağı taşıdı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı bisiklet turuna yoldan geçen sürücülerde kornalarıyla bisikletlilere destek verdi.

 

     Bafra Kent Meydanında toplanan 80 kişilik bisikletli bisikletlerini Türk Bayrakları ile süsleyerek, Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ve Bafra Belediyesi Zabıta ekiplerinin es kortluğu eşliğinde, Bafra ilçe merkezinde tur attı.

     Şehir Merkezindeki turun ardından Bafra Şehitliğine uğrayan topluluk şehitlikte  dualar ederek yapay çiçeklerden oluşan Türk Bayrağı çelengini Şehitliğe bıraktılar.

     Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Hülya Yangın Ertekin’de, her ay farklı konularda bisiklet turu gerçekleştirdiklerini söyledi.

     Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Şubesi BaşkanıHülya Yangın Ertekin,"30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, dernek olarak böyle bir organizasyon düzenledik. Bisikletlerimizi sürüp Bafra Şehitliğinde dua ettik ve Çelik Park AVM’de çeşitli çekilişler düzenleyerek sinema biletlerinden bisiklete kadar çeşitli hediyeler dağıttık. Tüm ulusumuzun Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

     Turun ardından bisiklet hediyeli çekiliş gerçekleştirildi. Çekilişleri ise Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın çektirdi.

zafer-bayrami-pedallar-cevrildi.jpgzafer-bayrami-pedallar-cevrildi2.jpgzafer-bayrami-pedallar-cevrildi4.jpgzafer-bayrami-pedallar-cevrildi5.jpgzafer-bayrami-pedallar-cevrildi6.jpgzafer-bayrami-pedallar-cevrildi7.jpgzafer-bayrami-pedallar-cevrildi8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.