BAFRA’DA OTOPARK ÇİLESİ

BAFRA’DA OTOPARK ÇİLESİ

Araçlar Otoparklarda da gelişi güzel park edilince vatandaş isyan etti.

A+A-

Bafra’da özellikle hafta günleri olan Pazartesi ve Perşembe günleri trafik durma noktasına geliyor. Bu kalabalık trafiğin içinde araçlarını bırakmak istemeyen sürücüler ise araçlarını otoparka bırakıyorlar. Fakat döndüklerinde durum yine istedikleri gibi olmuyor. Ya araçlarının arkasına başka bir araç park ediyor ya da çıkış kapısının önünde araba var. Bafra Kızılırmak Mahallesinde Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Vakfı yanında bulunan otopark da bunlardan biri. Araçlarını otoparka bırakan vatandaşlar, araçlarının hemen arkasına başka bir aracın park etmesi ve o aracın sahibinin gelmesini beklemesi saatlerini alıyor. Buna kalabalık ve yolların bozuk olmasını ayrıca her dakika geçen araçların yaptığı tozu da katarsak otopark çekilmez hale geliyor.

Otoparkta aracının arkasına park etmiş bir aracın gelmesini bekleyen bir vatandaş,’’ Arabasını tam çıkacağımız yere park etmiş 10 dakikadır bekliyorum. Onun işi bitmeden ben işime başlayamam. İnsanlar hiç mi düşünmüyor, ben bunu buraya bırakıyorum fakat bu adam nasıl çıkacak buradan diye. Birde ben şunu merak ediyorum bu otoparkların sorumluları falan var mı? Varsa nerede?’’ şeklinde konuştu.

dscf7689.jpgdscf7690.jpgdscf7691-001.jpgdscf7693.jpgdscf7694-001.jpgdscf7695.jpgdscf7696.jpgdscf7697.jpgdscf7698.jpgdscf7699.jpgdscf7700-001.jpgdscf7702-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.