Bafra’da Öğrencilerin Karne Sevinci

Bafra’da Öğrencilerin Karne Sevinci

Ali Keskin - Bafra55.net / Samsun’un Bafra İlçesi’nde 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim Yılının birinci dönem karne töreni Galip Öztürk Ortaokulu’nda düzenlendi.

A+A-

Samsun’un Bafra İlçesi’nde 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim Yılının birinci dönem karne töreni Galip Öztürk Ortaokul’unda düzenlendi. Galip Öztürk Ortaokulu’nun toplantı salonunda gerçekleşen karne töreninin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu yaptı.

Mehmet Ali Katipoğlu yaptığı konuşmada ’’Bu tatil öğrencilerimizin aileleri ile daha fazla vakit geçirebilmeleri, dinlenmeleri ve bol bol kitap okumaları adına iyi gelecektir. Bu dönem verilen eğitimin yanı sıra sosyal kültürel, sanatsal ve spor alanlarında da verimli bir dönem geçirdiğimize inanıyoruz. Sevgili öğrenciler sizlerin yaşamış olduğu karne heyecanına bizlerde ortak oluyoruz. Tatilinizi iyi değerlendirmeye bakıp bol bol kitap okuyup kendinizi geliştirecek aktiviteler yapın. Bugün burada alacağınız karneler, gelecekte sizlere bir ışık olacaktır’’ dedi.

Program öğrencilere karne dağıtımı ile son buldu.       

Programa İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. 

galip-.jpggalip-1.jpggalip-2.jpggalip-4.jpggalip-5.jpggalip-6.jpggalip-7.jpg

karne-gunu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.