Bafrada Öğrenciler Yararına Kermes

Bafra'da Öğrenciler Yararına Kermes

Bafra ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

A+A-

Bafra nilüfer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Nil-Der) tarafından Alpaslan Türkeş Parkı yanındaki fuar alanında kurulan stantların açılışını Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptı. 

Bafra ilçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı konuşmada, Türkiye'de ve Bafra'da son on yılda yardım amaçlı dernek ve kuruluşların arttığını söyledi. 

Bu tür kuruluşların insanlar arasında yardımlaşma ve dayanışma olgusunu güçlendirmede önemli rol oynadığını  ifade eden Şahin, "Bu derneğin kurulmasında ve çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Nil-Der Yönetim Kurulu üyesi Osman Şişman ise dernek olarak amaçlarının yardıma muhtaç öğrencilere her türlü desteği sağlamak ve kültürelfaaliyetler düzenlemek olduğunu söyledi. 

Yıl içinde değişik faaliyetleri bu düşüncelerle yaptıklarını belirten Şişman, "Kermesimizi ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz adına düzenlemiş bulunuyoruz. Bu güne kadar çok çeşitli etkinlikler gerçekleştirmiş olan derneğimiz Bafralı hanımların el emeği, göz nuruyla hazırlamış oldukları ürünleri siz değerli Bafralılara sunacaktır. Buradan elde edilecek olan gelirlerin tamamı yardıma muhtaç öğrencilerimiz yararına kullanılacaktır" diye konuştu. 

Kermesin 21 gün açık kalacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.