Bafra’da Oğlu 37 senedir Kendi 47 senedir Ayakkabı Boyacılığı Yapıyor

Bafra’da Oğlu 37 senedir Kendi 47 senedir Ayakkabı Boyacılığı Yapıyor

Kadir Yeşilyurt/ İsmail Karaduman- Bafra55.net- Samsun’un Bafra İlçesinde Baba, Oğul yıllardır ayakkabı boyayarak ekmek parası kazanıyorlar.

A+A-

Bafra Cumhuriyet meydanında Ayakkabı boyacılığı yapan 77 yaşındaki İbrahim Yılmaz 47 senedir ayakkabı boyacılığı yaptığı ekmeğini boyayarak çıkardığını Bafra55.net sitemize şu sözlerle anlattı.

“47 SENEDİR AYAKKABI BOYAÇILIĞI YAPIYOR”

Yılmaz sözlerinde” 27 yaşında askere gittim. Askerden geldikten sonra cumhuriyet meydanında ayakkabı boyacılığı yaparak evimi geçindirmeye çalıştım. Mesleğimi severek yaptığım için hiç gocunmadım ekmek paramı boyayarak çıkardım ve Allah’ımın izniyle bugünlere geldi. Oğlum Selami Yılmaz bu mesleği benden görerek yapamaya başladı. Ben 47 seneden beridir bu mesleği yapıyorum. Oğlum ise 37 senedir bu mesleği yapıyor. Yan Yana çalışarak ekmek paramızı kazanıyoruz.” dedi.

“OĞLU 37 SENEDİR AYAKKABI BOYAÇILIĞI YAPIYOR”

Selami Yılmaz Bafra55.net sitemize yaptığı röportajda” Bu mesleği babamdan görerek yapmaya başladım. 15 yaşındayken okuldan çıkıp babamın yanında bir şeyler öğrenmeye başladım. O günlerden bu güne tam 37 senedir ayakkabı boyayarak ekmek paramı kazanıyorum. Bende babam gibi bu işi severek yapıyorum O 47 senedir, Ben 37 senedir yan yana çalışıyoruz.” Dedi.

bafra’da-oglu-37-senedir-kendi-47-senedir-ayakkabi-boyaciligi-yapiyor-1.jpgbafra’da-oglu-37-senedir-kendi-47-senedir-ayakkabi-boyaciligi-yapiyor-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.