BAFRA’DA MHP SÜPER LİGDE OLMALI

BAFRA’DA MHP SÜPER LİGDE OLMALI

MHP'nin Bafra’da PTT. 1. Lige düşürüldüğünü iddia eden MHP ilçe başkan adayı İsmail Süleymanoğlu MHP'yi süper lige taşıyacağını söylüyor.

A+A-

İşadamı İsmail Süleymanoğlu ile yapmış olduğumuz söyleşi:

MHP İlçe başkan adaylarından İsmail Süleymanoğlu Bafra’da MHP’nin imajını yeniden hak ettiği yerine getireceğini iddia eden Süleymanoğlu Bafra55 haber sitemize konuştu.

İSMAİL SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?

İsmail Süleymanoğlu, 1958 yılında doğdu. Bafra'nın ağıllar köyünde yaşadı. Daha sonra orta okulu Bafra'da, Liseyi ise Samsun'da bitirdi. 1973 yılında Endüstri Meslek lisesinde Ülkücü harekete adımını attı ve 1978 yılında Bafra Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyesi oldu. Yurtdışında Özbekistan ve Türkmenistan'daki şirketlerine gıda göndererek satım işleri ile uğraşıyor.

 

Partinin içerisinde oyu MHP'ye gelmemiş ve Ak Partiye oy atmış delegeler var. Bafra'da bu delegeler ile seçim yapılamaz. Bu partinin bir iradesi vardır. Milliyetçi Hareket Partisi diğer partiler gibi değildir. Bu parti için emek verilmiş ve bu partinin bir tabanı vardır. Milliyetçi Harekete ve Ülkücü Harekete yakışanlar delege olduğunda kimi seçerlerse başımızın tacıdır ve kim seçilirse alkışlarım. Ama eskisi gibi burdan delege listesi yapıpta Samsun'a giderken yolda o listeye adamlar sokup onu Samsun'da onaylatıp ondan sonra gelip burda bu parti ile uzaktan ve yakından alakası olmayan adamlarla seçim kazanmakla siyaset olmaz ve olmadığıda belli neden? Milliyetçi Hareket Partisinin Bafra'da hali zaten belli. Nasıl hali belli? kurumların arasında bir birlik beraberlik yok. Birde Millyetçi Hareket Partisinde olmayan şeyler yapıosn. Mesela adamlaşma yapıosn aynı adamlarla 3 yere bayramlaşmaya gidiyorsun. Böyle bayramlaşma mı olurmuş? Parti binasında ya da ocak binasında bütün kurumlar toplanır herkes de oraya gelir ve bayram böyle kutlanır ve ya bi yer tesbit edilir festival havasında bayramlaşma yapılır.

MHP BAFRA'DA NEYDİ ? NE OLDU?

MHP birincilikte oynuyordu. Şu anda ise PTT ligde oynuyor.

PEKİ BUNUN SORUMLUSU MEVCUT YÖNETİMMİ?

Hayır hepimizin sorumluluğu var eğer biz ve bizim arkadaşlarımız bu partiye sahip çıkmış olsaydık böyle olmazdı. Gerçi ben kendimi diğer arkadaşlarımdan biraz daha mazur görüyorum çünkü ben yurtdışında ve dışarda olduğum için öyle bir zamanım olmadı. Ama arkadaşlarımın bu işe zaman ayırmamaları bu işe kafa yormamaları hele de Türkiyenin bu kadar sıkıntıda olduğu bir dönemde ben Ülkücüyüm diyen hiç kimsenin kayıtsız kalmaya hakkı yoktur.

DÜŞÜŞTE OLAN PARTİLERİN VEKİLLERİ YA İKTİDAR PARTİSİNE YA DAHA İYİ BİR PARTİYE GEÇİYOR MHP'DE BÖYLE BİRŞEY VARMI?

Ben Türkiye'de Ülkücülüğü hazmetmiş insanların gerçek gayesinin Allah rızası olduğunu iddaa eden insanların Türkiyenin bugünkü halinde gördüm. Yani şablon ortada, siyaset ne halde, Türkiye ne halde bu ortada. Şu anda bana göre Türkiye'nin olmazsa olmazı topyekün bir seferberlik, Türk milletinin Ülkesine, Vatanına, Bayrağına sahip çıkmasıdır. Daha önce Milliyetçi Hareket Partisinde ve Ülkü Ocaklarında çok yüksek görevler almış olupta daha sonra her hangi bir sebep uydurup iktidar partilerine giden kendi partimizin insanlarını gördük. Zaman gösterdi ki onların oraya gidişlerinin tek bir gayesi varmış oda hırs, menfaat, makam ve mevkii sahibi olma isteğidir. Fakat ben şunu kabul etmiyorum, Milliyetçi Hareket ve Ülkücü Hareketten ayırılıp başka partilere, hele de iktidar partisine gittiği anda biz onların hiç bir yerde '' biz ülkücüyüz, sayın genel başkanı beğenmedik'' gibi akla ve mantığa uymayan kendilerini aklamaya çalışmalarını şiddetle reddediyorum. Ülkücü her şartta zemin ne olursa olsun mücadelesini kendi çatısı altında yapmalıdır. Ben bir iş adamıyım istesem bende başka bir partiye giderdim. Ama benim bu dünyadaki yapacağım en alçak hareket olur. Ben Ülkücülükten vazgeçmem.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İNANDIĞI DOĞRUDA MÜCADELESİNİ SÜRDÜYORMU?

Şimdi, Ben Milliyetçi Hareket Partisinin genel merkezine yön verecek bir mevkide değilim. Olay ile fikir beyan edecek bir durumda da değilim. Fakat yarın Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı olursam Bafra ile ilgili elbette söyleyeceklerim olacaktır. Bence şuan Bafra'da Milliyetçi Hareket Partisinin tabanda rakibi yok ama biz olduk seksen parça, bunun mutlaka toplanması gerekiyor. Bunun toplanması içinde ne olması lazım? Ülkücülerin karakteri şudur, '' Her zaman güçlü yönetim'' ve ben güçlü yönetim ile konuşulup anlaşılarak çözüleceğini biliyorum. Senin görevin hizmet etmektir fakat senin düşüncen başka şeyler ise git görevini başka yerde yap. Gelip bizim içimizde şeytani planlarını uygulamaya kalkma. Partiyi zayıflatmışlar ve şuan Bafra'da herkes her şeyi konuşuyor. Tamam herkes herşeyi konuşsun da, konuşurken de haklı olmak diye bir şey var. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.