Bafra'da Mezbahane Kurbanda Hizmet Verecek

Bafra'da Mezbahane Kurbanda Hizmet Verecek

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık KİBAROĞLU Mezbaha hakkında yaptığı açıklamada;

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Ticaret Borsası arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde mevcut mezbahamız modernize edilerek, halkımızın hizmetine sunulması için çalışmalarımızın sonuna geldik.

Modernize çalışmalarımız kapsamında iç mekan ve makine montajlarımızı bitirip, 17/08/2018 tarihi itibari ile deneme kesimlerine başladık. Modernize edilen, Bafra Mezbahasında daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda kesim yapılacaktır. Modern mezbaha tesisimiz ’Gıda Hijyeni ve Hayvansal Gıdalar için Özel Hijyen Kuralları’ yönetmeliklerine uygun olarak Avrupa Birliği standartlarında hizmet verilecektir. “Günlük 120 küçükbaş, 90 büyükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak yeni mezbahamız,Hayvan üreticilerimiz ile et (kasap) işletmecilerinin ihtiyacını karşılayacak, içinde otomatik kesim makine sistemlerinin ve soğuk hava depolarının da bulunduğu yeni modern mezbahamız,

 Kurban Bayramının 1. ve 2. günü halkımızın kurbanlarını sağlıklı ve hijyen bir ortamda kesecekleri bir mekan olarak hazır duruma getirilmiştir.

Kurbanlarını Bafra Ticaret Borsası mezbahada kesecek olan halkımızın, kesim sıralarını Bafra Ticaret Borsası Hizmet Binamızdan alabilirler.

Bafra Ticaret Borsası Mezbahasının, Bafra’mıza ve tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim.

Kurban Bayramınızı tebrik eder, Şahsım, yönetim kurulum ve meclisim adına sevgi ve saygılarımızı sunarım.

Namık KİBAROĞLU

Yönetim Kurulu Başkanı

TOBB İklim Değişikliği

ve çevre Kurulu Üyesi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.