BAFRA'DA MECLİS ÜYELİĞİ ORTAKLIĞINDAN SONRA BAŞKAN YARDIMCILIKLARINDA

BAFRA'DA MECLİS ÜYELİĞİ ORTAKLIĞINDAN SONRA BAŞKAN YARDIMCILIKLARINDA

BAFRA'DA MECLİS ÜYELİĞİ ORTAKLIĞINDAN SONRA BAŞKAN YARDIMCILIKLARINDA

A+A-

AK Parti ve MHP belediye meclisinde üstünlüğünü elde edebilmek adına 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde ortak liste çıkartacak.

Bu kapsamda millet ittifakına karşı Belediye Meclis üyeliklerinde çoğunluğu elde etmek ve daha çok belediye meclis üyesi çıkarmak için ittifak yapılan il ve ilçelerde ortak liste çıkarma kararı almasının akabinde Bafra'da kafalarda ilk akla gelen belediye başkan yardımcılığı oldu.

Meclis üyelerinin ortak liste çıkması halinde daha güçlü bir yapıya sahip olacak olan Cumhur ittifakının belediye başkanlığı yardımcılıklarının da ortak olması halkın beklentileri arasında!

HAKAN AYTÜNÜR BİR ADIM ÖNDE

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Harita Mühendisi Hakan Aytünür meclis üyeliği döneminde yaptığı gerek projeleri gerek ise eleştirisel yaklaşımlarıyla olası bir ortaklık durumunda belediye başkan yardımcılığında akla gelen isimler arasında.

Meclis üyelerinden sonra belediye başkan yardımcılarının da AK Parti'den ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden olması halinde seçimde her iki partinin de elini güçlü tutacağına ve tabanda da ittifakın sağlanmasına destek olacağı yönünde…

TEPEDE SAĞLANAN İTTİFAKA TABANDAN DESTEK GELECEK Mİ?

Akılları karıştıran sorular 31 Mart yerel seçimlerinden sonra cevaplarını bulacak…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.