BAFRA’DA KUR’AN ZİYAFETİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

BAFRA’DA KUR’AN ZİYAFETİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

2014 Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bünyesinde Müftülüğümüz tarafından Bafra Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Kur’an Ziyafeti” programına ilgi büyüktü.

A+A-

Okuyucu olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman ŞAHİN’in yanı sıra, Emekli İmam Hatip Kurra Hafız İlhan TOK, Üsküdar Valide Atik Camii İmam Hatibi Hafız Kerim ÖZTÜRK, Kastamonu Nasrullah Camii Baş İmam Hatibi Hafız Kahraman ŞEKERCİOĞLU ve Kastamonu Kuzey Kent Ulu Camii Müezzin Kayyım-ı Kadir DEMİRCİ katıldılar.

                Program, Bafra Müftülüğü İlahi Korosu’nun sunduğu Tasavvuf Musikisi ile başladı. Bafra Müftüsü Bürhan KELEŞ’in yaptığı açılış konuşmasından sonra okuyucu hafızlarımız kapalı spor salonunu dolduran Bafralıların gönüllere güzel sesleriyle Kur’an-ı Kerimi nakşettiler. Programda yatsı ezanını çift ezan olarak  Kahraman ŞEKERCİ ve Kadir DEMİRCİ hoca efendiler okudular. Dinleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile devam eden program İlçe Müftümüz Bürhan KELEŞ Bey’in duaları, İlçe Belediye Başkanımız Zihni ŞAHİN Bey’in Kur’an-ı Kerim okuyucularını tebrik ve teşekkürleri ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.