Bafra`da karne heyecanı

Bafra`da karne heyecanı

Türkiye genelinde 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının 1’nci dönem sonu nedeniyle öğrenciler karne sevinci yaşadı. Bafra’da ise karne dağıtımı Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda büyük bir katılımla yapıldı.

A+A-

Türkiye genelinde 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının 1’nci dönem sonu nedeniyle öğrenciler karne sevinci yaşadı. Bafra’da ise karne dağıtımı Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda büyük bir katılımla yapıldı.

Bafra Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen karne törenine Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Bafra kaymakamı Ali Fuat Türkel şunları söyledi , ‘bu karneler sizlerin başarısı olduğu kadar anne babalarınızın da başarısı demektir.  Yarıyıl tatili sizlerin dinlenmesi ikinci yarı için üniversiteye girecek olan öğrencilerimizin de bir nefes alması demektir’ dedi.

Başkan Zihni Şahin ise yaptığı açıklamada “Karnedeki notlar, öğrencilerin kendileri ile ilgili özeleştiri yapmalarına fırsat verecek ve buna göre de çalışmalara yön verilecek. Bütün öğrencilere iyi tatiller dilerken ikinci yarıyılda da başarılar dilerim” dedi.

Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu konuşmasında, ‘Geçmişini iyi bilen hatalarından ders çıkarıp geleceğe ulaşan bireyler iyi bir geleceğinde sahibi olacaktır. Başarılı olmanın en önemli aşaması kendine güvendir. Bunun en iyi örneklerini 15 Temmuz akşamı Ömer Halisdemir’ de ve İzmir’de terör saldırısını önleyen Fethi Sekin kahramanlarımızda gördük. Başarıya ulaşma da sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlı olma zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin hepsi olduğunda başarı kaçınılmaz olur’ dedi. Yapılan konuşmalardan sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Bafra Anadolu Lisesi 9, 10, 11, 12. sınıf dönem birincileri Gürkan Gülbahar, Rümeysa Ergün, Beyzanur Sandıkçı, Şeyda Nur, Kaan Bigin, emin Arda Kaya’ya ödüllerini Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel  9,10,11,12. Sınıf dönem ikincileri’ne Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,  Berkhan Öztürk, Özge Özkan, Özgenur Karagöl, Edanur Öztaş, Bedirhan Yazıcı, 9-10-11-12. Sınıflar dönem üçüncüleri Betül Vural, Merve Nur Albayrak, Gamzenur Tomal, Açelya Uyanık, Gizem Karabağ, Arda Halit Köken’in ödüllerini AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven takdim etti. Karne törenin de en çok kitap okuyan öğrenciler, Nur Sevim Aykaç, Gamze Nur Tomal, Dilek Şevval Demirtaş ve Süleyman Hilmi Beşli’ye ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu verdi.

Programın sonunda okullarını temsilen Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda hazır bulunan öğrencilere protokol üyeleri tarafından karneleri verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

1-322.jpg2-294.jpg3-237.jpg4-157.jpg5-102.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.