BAFRA’DA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

BAFRA’DA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

2014 – 2015 İlköğretim Haftası Bafra’da Yapılan Tören ve Etkinlikler ile Kutlandı.

A+A-

İlköğretim Haftası, Kent Meydanında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun Atatürk Anıtına çelenk konması ve ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Tören Mustafa Erdin İlk ve Ortaokulu bahçesinde devam etti.

Kutlama Mustafa Erdin İlk ve Ortaokulunda da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, ‘’ Her yıl okulların açıldığı ilk hafta tüm ilköğretim okullarında, İlköğretim haftası olarak kutlanmaktadır. Uzun bir tatilin ardından başlayan eğitim ve öğretim yılını çeşitli etkinliklerle okullarımızda kutluyoruz. Beraber çalışma imkânı bulduğumuz, Sayın Kaymakamımız Ali Katırcı beyefendiyle yeni okullar içerisindeki son programlarından birini yapıyoruz. Şahsım adına 2 yıldır şube müdürü ve ilçe müdürü olarak beraber çalıştık. Bu süre içerisinde eğitim ve öğretimin her safhasında, her işimizde destek verdi. Biz kendisine son derece açık, hoş görülü bakış açısıyla yapmış olduğu katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz, hakkını helal etmesini istiyoruz. İnşallah yeni görev yerinde de başarılı mutlu ailesiyle beraber ömür boyu bir saadet diliyorum."  Dedi.

 

Mehmet Ali Katipoğlu`nun konuşmasının ardından Okul öğrencilerinden Turgay Demir günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Turgay Demir’in ardından son olarak konuşma yapan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise, ‘’ Bu çocuklar bizlere anne babaların emanetidir ve biz bugün bu emanetleri tekrar aldık. İnşallah okulların bittiği haziran ayına kadar onları en güzel şekilde yetiştirmek için uğraşacağız. Bu amaçla bütün Milli Eğitim Camiamız, öğretmenlerimiz ve bütün çalışanlarımızla beraber çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeye hazırız. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bütün gayretimizle Milli Eğitim Camiası olarak bu emanetlere sahip çıkmanın gayreti içinde olacağız. Velilerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını okula gönderiyorlar ve onların iyi yetiştirilmelerini istiyorlar. Hepimiz birer bireyiz, anne babayız ve bu süreçleri hepimiz yaşıyoruz. Ayrıca Milli Eğitim müdürümüzün güzel sözlerine de teşekkür ediyorum. İnşallah bizde ayrıldıktan sonra burada güzel şekilde anılacağız. Ben eğitim öğretim yılının başında bütün çocuklarımıza, velilerimize ve öğretmenlerimize bu dönemin hayırlı olmasını diliyorum. ATATÜRK’ ün bize gösterdiği hedefler doğrultusunda, TÜRK Milli Eğitiminin temel amaçlarını yerine getirme anlamında tekrar yeni bir döneme başlıyoruz. Bu sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Önümüzdeki süreçte yanınızda olamayacağım ama kalben sizlerle beraberiz. Hepinizi tekrar canı gönülden selamlıyor eğitim yılımızın hayırlı olmasını diliyorum. ‘’ dedi.

Tören yapılan çeşitli etkinlikler ile son buldu.

Tören ve Etkinliğe, Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Garnizon Komutanı vekili Üsteğmen Volkan Yıldırım, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Şube Müdürü Süleyman Ertürk, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit,   Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı. 

dscf7624.jpgdscf7625.jpgdscf7627.jpgdscf7629-001.jpgdscf7631.jpgdscf7632-001.jpgdscf7633.jpgdscf7634-001.jpgdscf7635.jpgdscf7636.jpg

dscf7637.jpgdscf7639.jpgdscf7641-001.jpgdscf7642-001.jpgdscf7643-001.jpgdscf7645.jpgdscf7646-001.jpgdscf7647.jpgdscf7649-001.jpg


 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.