Bafra'da İlçe Genelinde Narkotik Uygulaması Yapıldı

Bafra'da İlçe Genelinde Narkotik Uygulaması Yapıldı

Samsun`un Bafra ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okul önlerinde ve şüpheli şahıslar üzerinde uyuşturucu uygulaması yapıldı.

A+A-

 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bafra ilçesinde bulunan okullar ve metruk bina alanlarında öğrencileri ve vatandaşları uyuşturucudan korumak adına operasyon düzenlendi. Bafra ilçesinde okul önlerinde ve şüpheli şahıslar üzerinde yapılan uygulamada, Samsun İl Emniyet Müdürlüğünden 13 polis katılırken 5 kişisi ise motorlu olarak katılım sağladı ve 3 adet te narkotik köpeği getirildi. Uygulamaya Bafra’dan ise 50 polis katılırken toplamda Bafra geneli yapılan Narkotik Uygulamasına 63 polis katıldı. Yapılan uygulama sonucunda 200 şahşın kimlikleri sorgulatılırken, 56 otomobil ve 12 tane park kontrol edildi. Yapılan uygulamada 1 fişek uyuşturucu ve aranan 1 şahıs emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Uygulamanın sıklıkla devam edeceği bildirildi.


bafrada-narkotik-uygulamasi.jpgbafrada-narkotik-uygulamasi-1.jpgbafrada-narkotik-uygulamasi-2.jpgbafrada-narkotik-uygulamasi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.