BAFRA’DA HALKIN SAĞLIĞI İLE OYNUYORLAR

BAFRA’DA HALKIN SAĞLIĞI İLE OYNUYORLAR

Ulusal marketlerin Mantar gibi türediği Bafra’da marketlerde satılan bazı ürünlerin tarihi geçmiş olarak vatandaşa satılıyor.

A+A-

Bafra55 haber merkezimi arayan duyarlı vatandaşlarımızdan A.S Büyük cami mahallesi Ağıllar yolu yakınlarında bir ulusal markete giden A.S. ;”Marketten ihtiyacım olan birkaç ürün aldım. Yanımda bulunan oğlum da süt almak istedi, değişik bir marka süt veya ona yakın bir ürün aldı. Sonra ben dikkat etmedim fakat çocuklar bizlerden daha dikkatli. Son kullanma tarihine bakıyor.30/11/2017son kullanma tarihi geçmiş. Sonra geri bıraktık. Bu ve buna benzer son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri özellikle alınsın diye daha göze görünen yerlere konup vatandaşın alması sağlanıyor. Ben şahsım olarak haber merkezinize ve gerekli yerlere şikâyetimi yaptım. Bu ürünleri mutlaka son kullanma tarihlerini kontrol ederek almalıyız.”

Cezai İşlem Uygulandı

Samsun'un Bafra ilçesinde son tüketim tarihi geçmiş ürün satan ulusal marketler, Bafra İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince teftiş edildi. Yapılan teftişlerde son tüketim tarihi geçmiş ürün satmaktan bazı marketlere cezai işlem uygulandı.

bafra55-net-haber-ihbar-hatti-013.jpg

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum