Bafra'da Gelin Damat demokrasi nöbetinde

Bafra'da Gelin Damat demokrasi nöbetinde

Bafra’da 15 Temmuz 2016 tarihinde Fettulahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimine tepki amacıyla bir çift düğünlerini erken bırakıp düzenlenen Demokrasi Nöbeti'ne destek verdi.

A+A-

Bafra knet meydanında devam eden Demokrasi Nöbeti'nin 8’inci gününde  gelin ve damat alana gelerek Demokrasi Nöbetine destek verdi. 

Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfında Sosyal yardım inceleme görevlisi İsa Hoca eşini alanda gören kalabalık,Gelin ve Damada çoşkulu bir şekilde karşıladılar.Alana gelen gelin ve damata bafra Belediye Başkanı ve Bafra müftüsü İsmail Çiçek tarafından kısa bir konuşma yaptılar. “Alanımıza gelinle damat katıldılar. Bunların mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Evlilik karşılıklı sözleşmedir, akittir, karşılıklı saygı, sevgi, muhabbete dayanmaktadır. Evli çiftlerimizi huzurlarınızda tebrik ediyorum. Ömür boyu mutluluklar diyorum. Ailenin temelini evlilikler oluşturur. Toplumun ve İslam'ın temelini aile oluşturur. Toplumun ıslahı da kadının elindedir. O yüzden gelin hanıma diyorum ki evliliğine sımsıkı sarıl. Ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

bafrada-gelin-damat-demokrasi-nobetinde.jpgbafrada-gelin-damat-demokrasi-nobetinde-001.jpgbafrada-gelin-damat-demokrasi-nobetinde-002.jpgbafrada-gelin-damat-demokrasi-nobetinde-003.jpgbafrada-gelin-damat-demokrasi-nobetinde-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.