BAFRA’DA CUMA SABAH NAMAZI PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

BAFRA’DA CUMA SABAH NAMAZI PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Bafra İlçe müftülüğü tarafından başlatılan ve her Cuma ayrı camide sabah namazı etkinliğine ilgi her hafta artarak devam ediyor.

A+A-

3 aydır bir fiil devam eden programlarda ise bu Cuma sabah namazı ise yeni yapılan ve yapımı devam eden İsmetpaşa camiinde gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu programda, Bafra Müftülüğüne bağlı Kuran kursu öğrencilerinin okuduğu Kuranı Kerim’in ardından, Sabah Namazını İsmetpaşa Camii imam hatibi Cihan Kodal kıldırırdı. Tebihatlar yapıldıktan sonra ise kürsüye gelen Bafra Müftüsü İsmail Çiçek çocukları camiye alıştırmak ve çocukları camiyi sevdirmek hakkında konuşma yaptı.
Programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Ak Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Bafra Müftülüğüne bağlı din görevlileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.Program her zaman olduğu gibi camii çıkışında çay ve simit ikramı ile son buldu. Program önümüz Cuma günü Bafra İshaklı Camiinde devam edecek.

bafra-da-cuma-sabahi.jpgbafra-da-cuma-sabahi2.jpgbafra-da-cuma-sabahi3.jpgbafra-da-cuma-sabahi4.jpgbafra-da-cuma-sabahi5.jpgbafra-da-cuma-sabahi6.jpgbafra-da-cuma-sabahi7.jpgbafra-da-cuma-sabahi8.jpgbafra-da-cuma-sabahi9.jpgbafra-da-cuma-sabahi10.jpgbafra-da-cuma-sabahi11.jpgbafra-da-cuma-sabahi12.jpgbafra-da-cuma-sabahi13.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.