BAFRA’DA ’’ÇANAKKALE RUHU’’ KONFERANSI

BAFRA’DA ’’ÇANAKKALE RUHU’’ KONFERANSI

Samsun’un Bafra İlçesinde Çanakkale Ruhu adlı konferans verildi.

A+A-

Konferans İlçe Müftülük Konferans salonunda gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar;

‘’Diyanet İşleri Başkanlığımız, Müftülüklerimizden Çanakkale Ruhu temalı konulu konferansr düzenlenmesini, ve bu sene ilk defa da lise de okuyan öğrencilerimiz arasında Çanakkale Şehitleri isimli şiiri ezbere okuma yarışması  yaptık. 16 lise öğrencimiz yarışmaya katıldı. Cuma günü de Samsun’da il birinciliği için yarışacaklar. Şimdiden öğrencilerimize Baframıza birinciliği getirmelerini temenni ediyoruz."

"Yavuz Bayram hocamız sağolsun bizi kırmadı, davetimize icabet etti. Kendisine şahsım ve sizler adına çok teşekkür ediyorum. Tekrar hoşgeldiniz diyorum’’ dedi.

Program 19 Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Bayram’ın Çanakkale Ruhu adlı konferansı ile devam etti.

Programa İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Doktor Aytaç Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

bafra’da-’’canakkale-ruhu’’-konferansi-1.jpg  bafra’da-’’canakkale-ruhu’’-konferansi-2.jpg  bafra’da-’’canakkale-ruhu’’-konferansi-3.jpg  bafra’da-’’canakkale-ruhu’’-konferansi-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.