BAFRA’DA ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ADLI TİYATRO SERGİLENDİ

BAFRA’DA ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ADLI TİYATRO SERGİLENDİ

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri haftası dolayısıyla Çanakkale geçilmez adlı tiyatro Bafra’da sergilendi.

A+A-

Bafra İlçesi’nde Özel MEDİBAFRA hastanesi doktor ve personeli tarafından oynanan “Çanakkale Geçilmez” adlı tiyatro izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.
Bafra Belediyesi Kültür merkezinde sergilenen Çanakkale geçilmez adlı tiyatronun yönetmenliğini  Hastane kurucu doktorlarından  Genel Cerrahi Op.Dr. Kenan KARDEŞ, personel  Derya TORAMAN ile birlikte yaptı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Çanakkale savaşının ve zaferinin nasıl kazanıldığını anlatan slayt gösterisine geçildi.
Oynanan Çanakkale geçilmez adlı tiyatroda Savaşında cephede İman ve azmin bir arada olduğu Türk Askeri’nin ne türlü zorluklar karşısında mücadele verdiği Çanakkale’den mektup var, Çanakkale destanının içeriği sahnelendi.

ÖZELMEDİBAFRA Hastanesi kurucu doktorlarından Genel Cerrahi Op.Dr Kenan Kardeş yaptığı açıklamada,” Biz hastanemizde gerçekten yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Meşakkatli bir iş yapıyoruz.  Bu yoğun çalışma ortasında istedik ki birde hastanemiz çalışanlar tarafından 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitler haftası dolayısıyla bir tiyatro sergileyelim. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Özel MEDİBAFRA Hastanesi kurucu doktorlarından MHP Samsun Milletvekili Diş Hekimi Cemalettin ŞİMŞEK; Çanakkale geçilmez adlı tiyatroyu izledikten sonra duygulanmamak elde değildi. Biz ÖZELMEDİBAFRA hastanesini kurduğumuzda hayallerimiz vardı. Bu gün geldiğimiz noktada sağlık hizmetinde bölge insanımıza hizmet vermekten ÖZELMEDİBAFRA hastanesi olarak gurur duyuyorum” dedi.

  Milletvekili Cemalettin Şimşek,” Personelimiz gece gündüz demeden var gücü ile bölge halkının hizmetinde oluyorlar. Özel teşebbüs alanında Bafra’mızın en büyük işvereninden biriyiz. Hastanemizde yapılan çalışmalar neticesinde bizleri’ ayrıca memnun ediyorlar. Geçen akşam hastanemizin balosunu kutladık, şimdi ise Çanakkale geçilmez adlı tiyatro sahnesi personelimiz tarafından oynanan tiyatro oyunu izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. 
Özel MEDİBAFRA HASTANESİ doktorlarına, personeline ayrı ayrı teşekkür ediyorum diye konuştu.

Özel MEDİBAFRA Hastanesi tarafından hazırlanan “Çanakkale geçilmez” adlı tiyatro programına MHP Samsun Milletvekili Dr. Cemalettin Şimşek, Bafra Garnizon Komutanı Yrb. İbrahim Dağtekin, MHP Bafra ilçe başkanı Av. Hüseyin Acar, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin, ÖZELMEDİBAFRA Hastanesi mesul müdiresi Şafak Aygül, hastane doktorları okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(HARUN YAZICI)

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.