Bafra’da Asfaltlama Seferberliği Başladı

Bafra’da Asfaltlama Seferberliği Başladı

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta bir asfaltlama seferberliği başlattı.

A+A-


Bafra Belediyesinin İş Makineleri Filosuna yeni katılan asfalt serim makinesi, Emirefendi Mahallesi Yelkenci Yolu sokakta düzenlenen törenle, asfaltlama hizmetine girdi.

    Bafra’da hava koşullarının çetin geçtiği kış aylarında ve doğalgaz çalışmalarında yıpranan yollar yenileniyor. Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz aylarının gelmesi ile birlikte asfalt ve yama çalışmalarına başladı. Bafra ilçenin değişik noktalarında aynı anda,21 mahallede, asfalt onarım ve yama çalışmasını sürdürüyor.

    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, vatandaşların rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden devam ettirileceği söyledi.

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bugün Bafra’da, yeni almış olduğumuz asfalt serim makinemiz ve üç tane silindirimizle beraber, asfalt çalışmaları stardını vermiş bulunuyoruz. Ekonomik durumu da belirli bir oranda daha önce de hazırlık yaptığımızdan hazırlamıştık. Bugün asfalt startımızı Emirefendi Mahallesinden başlattık. Emirefendi Mahallesinde geçen yıl, doğalgaz çalışması, telefon yer altı çalışmaları yapılmıştı ve yollarımız bozulmuştu. Şuan Emirefendi Mahallesinin en fazla asfalta ihtiyacı olduğu için asfalt çalışmamızın ilkini Emirefendi Mahallesinden başlattık” dedi.

     Bafra Belediyesinin kendi asfalt şantiyesinden kendi ihtiyaçlarını kendi ekipmanları ile beraber cevap verme çalışmalarına başladıklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “İnşallah, Bafra’da önümüzdeki günlerde,  çok yoğun bir asfalt çalışması yapacağız. Havaların düzelmesiyle beraber, yol bakım ve yama çalışmalarımızda devam ediyor. Bafra’mızı güzelleştirme adına çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

       Bafra’da asfalt seferberliği törenine; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediyesi Müdürleri, Bafra İlçesinde görev yapan Mahalle Muhtarları, AK Parti Bafra ilçe Yönetimi ve davetli vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum