BAFRA'DA ADALET ORMANI

BAFRA'DA ADALET ORMANI

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bafra Orman İşletme Müdürlüğünün işbirliğinde Bafra ilçesi Emenli Mahallesinde oluşturulan '' ADALET ORMANI '' açılış töreni gerçekleştirildi.

A+A-

Törene Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut TÜRKMEN, Bafra Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN, Bafra Adliyesinde görevli Hakim ve Savcılar, Denetimli Serbestlik Müdürü Bekir TÜRKMEN, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Turan TABAKOĞLU, Baro Temsilcisi Av. Serkan DÖNÜM, Orman İşletme Müdürü Ercüment SARICA, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç AKIN, İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR, İlçe Spor Müdürü Osman ŞENOCAK, SYDV Müdürü Hasan İRER, Ziraat Odası Başkanı Osman TOSUNER, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muzaffer ŞAHİN, Emenli Köyü Muhtarı Mehmet KAYA, İlçe Tarım Müdürü Ahmet DURSUN ve Resmi Kurum Amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Adalet Ormanı oluşturulması için tahsis edilen 60 dekarlık alana, denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlüler ve ilçe protokollünün katılımı ile Dut, Diş budak, Kuşburnu, Yediveren, Akasya ve Çınar ağaç türlerinden 1500 adet fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.

 

Açılış töreninde konuşma yapan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut TÜRKMEN '' Adalet Bakanlığı Cezaevleri ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğünün 2018 yılını hükümlülere orman oluşturma yılı olarak ilan ettiğini. Bu çerçevede Orman İşletme Müdürlükleriyle protokol yapılmak suretiyle kamuya yararlı işte çalışma cezası bulunan yükümlüler hem ağaç dikecekler, hem de toprakla buluşacaklar, hem enerjilerini toprağa verecekler hem de faydalı bir iş yapmış olmanın verdiği mutlulukla cezalarını infaz etmiş olacaklar '' dedi. Ayrıca söz konusu adalet ormanın oluşturulmasına katkı sağlayan Bafra Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne ve Bafra Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür etti. Tören katılanların fidan dikimi ile sona erdi.

bafrada-adalet-ormani--1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.