BAFRA YA MOBESSE KAMERASI KURULACAK

BAFRA YA MOBESSE KAMERASI KURULACAK

Samsun İl Genel Meclisi, MOBESE sistemine 50 yeni güvenlik kamerası ilave edilmesi kararı aldı.

A+A-

Samsun İl Genel Meclisi mayıs ayı 4. birleşimi Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Mayıs ayının 4. birleşiminde yatırım programları görüşülerek onaylandı. İl Emniyet Müdürlüğü’nün 2013 yılı yatırım programının teklif cetveli üzerinde yapılan inceleme neticesinde Samsun MOBESE sistemine 50 yeni güvenlik kamerası ilave edilmesi kararı alındı.
Emniyet Müdürlüğü’nün yatırım programında yer alan ve kabul edilen diğer maddeler ise şöyle: “Samsun MOBESE Sistemi’ne hız ihlali tespit sistemi ilavesi (5 nokta), kırmızı ışık ihlali tespit sistemi ilavesi (15 nokta), kurşun geçirmez nöbetçi kulübesi (10 adet), Ayvacık, Salıpazarı, Havza ve Bafra ilçeleri plaka tanıma sistemi, Ayvacık, Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü ilçelerine MOBESE sistemi kurulması.”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılması öngörülen 2013 yılı gençlik hizmetleri, okul bahçeleri ve çevresinde semt sahaları yapımı yatırım programı da meclis üyeleri tarafından onaylandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.