Bafra Veteranlar İlk İdmanını Yaptı

Bafra Veteranlar İlk İdmanını Yaptı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından bu yıl beşincisi yapılacak Veteranlar Ligine Yeni kurulan Bafra Veteranlar Kulübü katılıyor.

A+A-

Bafra Vetaranlar İlk idmanına Bafra eski Stadyum yanındaki Suni Çim sahada akşam saatleri de çıktılar. renkli simaların yer aldığı takımda Bafra`lı veteranlar iddialı olduklarını bizi de kimse hafife almasın dediler. Uzun yıllardır Bafra`da futbol oynamış Bafra sporlu veteranlar yaptıkları idman sonrası çift kalede iddialı olduklarını gösterdiler.

İdman sonrası açıklama yapan Bafra Veteranlar kulüp Başkanı Kenan Ekbul, “Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından bu yıl beşincisi yapılacak Vetaranlar ligine 29 kişilik takım kadrosu ile hazırlanıyoruz. Vetaranlar olarak dün çekilen kurada 14 maç oynayacağımız açıklandı.

FİKSTÜR BELLİ OLDU..

FIFA'nın kurallarının geçerliği olduğu ligde tüm futbolcuların lisansları çıkartıldı. Gurubumuz da 14 maç oynayacağız, ayda 2 maç yapılacak, 40 Yaş üstü bir takım mecburiyeti var kontenjan olarak 4 tane 38 yaş bulunduracağız ama sahada 2 kişi oynayacak Türkiye de 6 bölgede 60 takım, 3.000’i aşkın sporcuyla Türkiye’ye sporun centilmenliğini ve keyfini yaşanacak bu ligde Bafra’yı temsil edeceğiz.

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ..

Biz, Bafra`da birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini taşıyacağız. Takımımızda çok renkli arkadaşlarımız var. Farklı iş gruplarında çalışan arkadaşlarımız ile oluşturduğumuz takımımızda sağlam gönül köprüleri kurduk. Bu yaşlar, bizim en kıymetli, en verimli, en tecrübeli yaşlarımızda Bu güzel temsil noktasında Bafra`yı temsil etmek bizlere ayrıca gurur vermektedir.

Değerli Basın Mensupları halkımızla beraber sizlerin destekleriniz öncelikle bekliyoruz. 29 Ekim Saat 14.00`de Bafra yeni şehir stadyumunda Ordu veteranlar spor ile oynayacağımız ilk maçımızda desteklerinizi bekliyoruz”dedi.

BAFRA VETARANLAR SPOR KULÜBÜ TAKIM KADROSU ;

Kenan Ekbul,Hayrullah Yılmaz, Cemal Karagöl, Celalettin Ergüleç, Salim Kartal, Abdullah Türkşen, Kazım Duran,Tevfik Türken, Erkan Pişkin, Barboros Turna, Yusuf Danışmaz, Sefer Evcen, Özlem Kağıt, Yasin Bedirkurum, Zafer Teke,Lütfü Varış, Zekeriya Köklüklükaya,Ahmet Oğuz, Salih Çakı, Serkan Küçük, İsmail Danacı,Mehmet Sönmez,Ertan Sarı, Ercan ER, Bünyamin Alaçamlı,Nevzat Vural,Dursun Çuhadar,İsmail Ediş olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.