BAFRA VETERANLAR İKİNCİ YARIYA HAZIRIZ

BAFRA VETERANLAR İKİNCİ YARIYA HAZIRIZ

Masterler ve Veteranlar ligi orta Karadeniz liginin Bafra Temsilcisi Bafra Veteranlar Spor İkinci yarı maç öncesi Bafra öğretmen evinde futbolcular ile yemekte buluştu.

A+A-

Yemek Öncesi Konuşma Yapan Bafra Veteranlar spor Başkanı Kenan Ekbul  “Sezon başından bu yana takım olarak ligde güzel bir performans sergiledik. Aynı performansta ikinci yarıya da iyi hazırlandık. Hepimizin yüreğinde spor sevgisi olan insanlarız özverili bir şekilde idmanlarımızı yaptık. Öncelikli hedefimiz İlçemizde üretken, elit ve örnek bir spor ile Şehrimizi temsil etmektir.

Bu gün burada yemekte bu arkadaş ortamı ile bunu sağlayacağımız ortadır. İkinci hedefimiz Antalya’da düzenlenecek olan grup finallerine katılmak olacaktır. Bu davete icap eden futbolcu arkadaşlarımı teşekkür ederim. Aynı zamanda bizi yalnız bırakmayan bu organizasyon da destekleyen Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin Ve Eski Bafra Spor Başkanı, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş`a takım adına teşekkür ediyorum.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde Orta Karadeniz grup maçları 10-11 Şubat  2018 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacaktır.

bafra-veteranlar-ikinci-yariya-haziriz-1.jpgbafra-veteranlar-ikinci-yariya-haziriz-2.jpgbafra-veteranlar-ikinci-yariya-haziriz3.jpgbafra-veteranlar-ikinci-yariya-haziriz4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.