Bafra Veteranlar Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Bafra Veteranlar Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Bafra Veteranlar Spor Kulübü futbolcuları Bafra Öğretmen evinde akşam yemeğinde bir araya gelerek, takım hakkında durum değerlendirmesi yaptı.

A+A-

Yemekte bir araya gelen takım oyuncuları geçmişteki anılarını anlatarak neşeli dakikalar geçirdi. 

Bafra Öğretmen Evindeki Düzenlenen yemeğe Eski 1930 Bafra Spor Başkanı, Bafra Belediyesi Belediye Başkan Yardımcı Hüseyin Çamaş`ta katılım sağladı.

Yemekte konuşma yapan Başkan Kenan Ekbul “ Amaçlarının sadece saha içerisinde değil, saha dışında da birlikteliklerini sağlamak olduğunu söyleyen oyuncular, bu tür etkinlikleri sık sık yapmayı planladıklarını belirtti. Ekbul yemeğe katılım sağlayan herkese teşekkür ederken bir arada oldukları sürece her şeyin üstesinden daha kolay geldiklerini bunun içinde bir arada olmanın önemli olduğunu vurguladı. 
Eski Bafra spor Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş`ta yemekte bir konuşma yaptı. Konuşmalarında şu ifadelerde bulundu Çamaş “Bugün bu yemekte spor Adına yapılan organizasyonda Bafra`mızı temsil edecek olan Bafra veteranlara başarılar diliyoruz. Ben 4 yıl 1930 Bafra spor başkanlığını yürüttüm bu tur organizasyonların ne kadar meşakkatli olduğunu iyi bilirim, sizlerde yıllardır sporun içindesiniz bu birilik beraberliğe Bafra da ihtiyaç var inanıyorum sizlere Bafra` da futbol sporunun yeni yüzü olacaksınız. Ben şahsım adına ve Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin`inin desteği ile imkânlar doğrultusunda elimizden gelen yardımı sağlamaya çalışacağız.”şeklinde konuştu.

bafra-veteranlar-aksam-yemeginde-bulustu-4.jpgbafra-veteranlar-aksam-yemeginde-bulustu2.jpgbafra-veteranlar-aksam-yemeginde-bulustu3.jpgbafra-veteranlar-aksam-yemeginde-bulustu4.jpgbafra-veteranlar-aksam-yemeginde-bulustu5.jpgbafra-veteranlar-aksam-yemeginde-bulustu6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.