BAFRA ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

BAFRA ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Bafra Ülkü ocakları Başkanı Hakan Eroğlu yaklaşık 2 yıldır başkanlığını yaptığı Ülkü ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanlığını bıraktığını bildirdi.

A+A-

Yaklaşık 3 yıl önce Bafra Ülkü Ocakları Başkanlığı gibi yüce bir makamda görev alarak çıkmış bulunduğumuz bu kutlu yolda ekip arkadaşlarım ve en önemli değerlerimiz genç kardeşlerimiz ile her türlü zorluğu göze alarak, her şeyimizden vazgeçmekle birlikte, kibirden, riyadan, dedikodudan, yalandan uzak kalarak ve asla dik duruşumuzdan taviz vermeyerek şükürler olsun ki bugünlere geldik. Binlerce şehidi olan böylesine yükü ağır bir makamın hakkını verebilmek bizler için çok önemliydi. Yoksa bizim, makam hırsımız ve derdimiz olmadı,olmayacakta Allah’ın izniyle. Biz elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince makamı yüceltmeye çalıştık, makamla yücelmek gibi bir hesabımız da olmadı. İnşallah layık olabilmişizdir. Tabiî ki bizler tüm bunları düşünürken ve de faaliyetlerimizi gerçekleştirirken; her daim maddi, manevi desteklerini esirgemeyerek faaliyetlerimizi yapmamızda vesile olan,görünen görünmeyen tüm büyüklerimize,duasını hiç eksik etmeyen sevenlerimize teşekkür ederiz. Bizler eğer varsa hakkımızı helal ediyoruz. Sizlerinde haklarınızı helal etmeniz ve dualarınızı eksik etmemeniz temennisi ile;
Samsun İl Ocak Başkanlığımız ile yaptığımız istişare ile Bafra Ülkü Ocakları başkanlığı görevimi bu akşam itibarı ile vekaleten Cahit Müderrisoğlu kardeşime devrediyorum’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.